BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo mali članak za zaboravne…

Nisu mi dali da kupim Badel zato što sam stranac

“Htjeli smo ući u priču koja bi povezala hrvatska i makedonska vina s jednim velikim hrvatskim brendom. Međutim, bili smo kulturno informirani da ne moramo gajiti iluzije, “jer bi Badel trebala kupiti hrvatska firma, a ne neki stranci”. Mi smo to prihvatili, ali nam je žao što postoji taj ekonomski nacionalizam.”

Tako i treba pomalo Badel rasparčati, kao npr. Kalničke vode, i sve će ostati u domaćim rukama[emo_beztona]

Evo mali članak za zaboravne…

Nisu mi dali da kupim Badel zato što sam stranac

"Htjeli smo ući u priču koja bi povezala hrvatska i makedonska vina s jednim velikim hrvatskim brendom. Međutim, bili smo kulturno informirani da ne moramo gajiti iluzije, “jer bi Badel trebala kupiti hrvatska firma, a ne neki stranci”. Mi smo to prihvatili, ali nam je žao što postoji taj ekonomski nacionalizam."

Tako i treba pomalo Badel rasparčati, kao npr. Kalničke vode, i sve će ostati u domaćim rukama[emo_beztona]

To je ok , znači Atlantic kupuje i ostatak

@milanv
Znam da niste tako shvatili moj post! A kad bi se tako to radilo do kraja svi bi odnijeli “gaće na štapu”!

ima te i roglićevu varijantu ove priče.
No, odustali ste od obvezujuće ponude za dokapitalzaciju Badela 1862. Zašto?
Ne zna se tko je pravi vlasnik te kompanije, a nitko normalan neće investirati u mutnu situaciju. Slučaj Badela 1862 morao bi riješiti sud i presjeći ovaj čvor. u glavnom ovaj mi rast u opće ne odgovara jer još nisam dokupio planirane količine. možda je ovo odbijanje mrtve mačke pa onda na 10kn? nikad se ne zna.

who dares, wins

Kvaliteta je ulaznica za EU, a najveće šanse imaju hrvatski vinari

Netko sa “tisućicom” na 18 će uskoro morati pobjeći…

Dragi ljudi a gdje ste bili kad se dokupljivalo po 10-12 kn? Na što će vam prosjek ličiti?

netko se ovdje opasno zaigrao, samo pazite da ne ostanete na kraju sami u igri “tko zadnji-magarac”

Ignore: KressoM, delux

Jel sutra nastavak rasta? Ili kako avax kaze ko zadnji magarac[emo_smijeh]

počelo je kipanje po kupnji

Ignore: KressoM, delux

počelo je kipanje po kupnji

Naravno, sad je bilo dovoljno plasenja vrana, pa udaraju po kupnji

ovdje neko izlazi van. bit će oni perkovićevi žmukleri. ne liči mi na onu ko zadnji magarac. bumo vidli…

who dares, wins

New Report

Close