koliko je ciljana cjena u dok 50kn il vise il manje dali ko zna???????????
dokap po 10 kn?
tak se pricalo za ksst prije par dana ih niko nije htio po 275 a danas ih oce pojesto po 600 a situacija je istda danas kao i prije 2tj, tako ce biti i kod badela
kako decki strase na noj udaljenosti dok ih sve nepoklopim heheh sam s enek jaos malo priblize pristoj
@prorok111
Upravo sam htio napisati o toj usporedbi sa kSST kad ono vec je netko proricao isto…
sad je logicki da niko neprodaje ko bar malo kuzi situaciju a ni ne kupuje do ne dode neka nova vijest ako bude pozitivna letimo preko 30x moje misljenje nije nagovor na kupnju ni prodaju, ima ko kakvo misljenje neka kaze
Trenutna referentna cijena iznosi 15,09 Kn po dionici, a po osnovi zadnjeg konsolidiranog FI za 3 Q cijela firma dakle sve izdane dionice zajdno a ima ih 3.137.616 komada ukupno… ne vrijede niti jednu lipu a kamoli 1 kunu… tj. svaka dionica je opterećena sa kapitalnim minusom od cca 2,78 KN
10. Ukupno kapital i rezerve Badela d.d. per 30.09. su u minusu
tj. iznose -8.737.332
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=BD62-R-A
tržište je eutanazirano tako da ni puuuuno bolje dionice nemaju kupca a kamo li badel.
kolega zztop to izvjesce tak nema nikakve veze sa stvarnoscu, a drugo zaso se nemoze dionica koja po vama nis nevrijedi ,evo covjek cjelo jutro ceka na 15 kn i nemoze kuptiit pa ko je sad tu onda lud vi koje tvrdite da dionic anis nevrijedi il ovi koji imaju dionicu nezele ju prodati 15 puta za vecu cjenu nego sto vrijedi molim vas kolega d ami malo pojasnite??????
to izvjesce tak nema nikakve veze sa stvarnoscu
želiš li reći da lažiraju izvješča??
ovi koji imaju dionicu nezele ju prodati 15 puta za vecu cjenu nego sto vrijedi
tako su modrovali na DIOKI-u, ni tamo nisu htjeli prodavati po 15 kn…kasnije niti po 10 kn…pa niti po 5 kn…a potom je firma otišla u stečaj i delistirana je sa burze!
a badel i dioki su toliko razlicite dionice da se nemogu cak ni usporedivati , bade je drzavni i drzava ce ga dok,i prodati a dioki kao sto znamo bio je privatni tako da su to 2 cito raztlicite stvari.a sta niste usporedili ksst dionicu koja kotira na burzi ?????????????’ nekako samo negativno pisete sto je vas motiv????