prilično se slažemo kolega, u oba posta naglasak je na , možda [emo_smijeh]
Kad vlada već nije prihvatila ponudu od renomirane tvrtke Princeps promet d.o.o. s prihodom od cca. 200 eura za 2013 god. naravno da je sad uvidjela da Badel ima dobre rezultate i da će svesrdno pomoći izaći Badelu iz ove teške situacije…
No, odustali ste od obvezujuće ponude za dokapitalzaciju Badela 1862. Zašto?
Ne zna se tko je pravi vlasnik te kompanije, a nitko normalan neće investirati u mutnu situaciju.
Zadnjih par dana “kalo,rastep i lom”, ali srećom mali prometi. Za prolivenim mljekom se poslije ne treba plakati…
od tolikih odličnih vijesti evo Badela sve po 12,00 kuna od nekadašnjih 980,00 kada ga ni Perković nije htio prodati,
samo radi usporedbe; Jägermeister u sebi sadrži 56 raznoraznih sastojaka trava, korijenja,voća i prodaje se duplo skuplje i tko zna koliko većim količinama od badelovog Pelinkovca, dok Velebit i Zagora obiluju ljekovitim biljem, ali ga nema tko sakupljati i složiti recepturu za kvalitetan izvozni proizvod, stoga mladi ljudi sjede nezaposleni po kafićima i gle čuda naručuju baš taj Jägermeister, uvežen, duplo skuplji, a Badel se još uvijek diči kako može "drhtavim ručicama" prodati više "mirogojčeka", nego Zvečevo Jubilarnog i na tome grade uspjeh, što ne mora značitio da bilo što od napisanog ima utjecaja na cijenu dionice na ovim razinama, možda se bu isplatilo, ali moje osobno mišljenje, čim država uplete svoje nespretne prste, ode to put Petrice, ali za kojiu deseticu ubaciti na kratko [emo_beztona]možda
Da proizvodimo Ferrari i prodajemo za 10000 eura naš narod bi radije kupovao Golf… mislim da sam vam puno rekao. Po čemu osim ovog prije navedenog je bolji Jägermeister od NAŠEG Badel pelinkovca… sve pokondirene tikve vole sve strano, čim je strano odmah je i bolje…
za razlikovati pelinkovac od jegera ne treba neka velika mudrost. dovoljno je samo biti ljubitelj čašice. naravno da je jeger bolji. ali to ne znači da ću zaobilaziti badelove dionice. trenutno imam solidan minus na maloj količini. čekam gdje je dno ili uzlazni trend. ipak je ovo dugoročnija špekulacija koja bi eventualno mogla donijeti 3cifrenu dobit.
@verdi
što je bolje od čega teško je reći, a i nema sad prevelike veze nečiji ukus. Ja samo znam da moji prijatelji često u kafiću traže baš Badel pelinkovac a ne jeger!
Burza kao da je malo živnula, samo ovdje se još uvijek pije GORKI![emo_beztona]
Hoće li se ovo skoro pomaknuti s mrtve točke? Izvješće za Q3 nema nikakvog razloga da bude lošije od prethodnih, samo bolje…