ima li kakvih novosti zna li neko
Evo i novosti. Nažalost nisu baš dobre [emo_mrgud]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/bHstvz5V4CwhzW1vbwxWbg==.pdf
Evo i novosti. Nažalost nisu baš dobre [emo_mrgud]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/bHstvz5V4CwhzW1vbwxWbg==.pdf
[/quote]
ovo ni pijani milijarderi neće, a država će radi opstojnosti dokapitalizirati,[emo_vrtimise]
Molim, pa ovo nije istina, ako je to ta tvrtka “Princeps promet d.o.o. “? koju sam ja pronašao, pa kako, pa zašto se toliko čekalo, nema se tu što razmatrati.Moja isprika svim navedenim ako sam u krivu!
pa ovo su jako dobre vijesti neznas zasto ljudi rasprodaju pa drzava ce napravitri dokapitalizaciju i to je najsigurnije a ond ace se naci investitor. na ovu vijest je trebalo barem na 20kn skociti a ne pasti , jadne lki burze
@prorok111
Što se to danas onda događa zašto cijena pada kad će država izvršiti dokap. bez uvrštenja novih dionica![emo_smijesak]
ljudi neznaju pa vidite kako su naslov napisali kao da ce bankrotirati, neka prodaqju ja kupujem , nije nnagovor na nista svako zna svoje al bolja vijest nije mogla sta se mene tice ,
ovo trenutno kupuju samo oni, koji vjeruju da država može biti dobar vlasnik uz njihovu pripomoć, ne čudim se tolikim drhtavim ručicama na Badelu, ali zar ne bi oni trebali kupovati Badel
ovo vam se zove neefikasnost tržišta. odlična vijest za Badel.
od tolikih odličnih vijesti evo Badela sve po 12,00 kuna od nekadašnjih 980,00 kada ga ni Perković nije htio prodati,
samo radi usporedbe; Jägermeister u sebi sadrži 56 raznoraznih sastojaka trava, korijenja,voća i prodaje se duplo skuplje i tko zna koliko većim količinama od badelovog Pelinkovca, dok Velebit i Zagora obiluju ljekovitim biljem, ali ga nema tko sakupljati i složiti recepturu za kvalitetan izvozni proizvod, stoga mladi ljudi sjede nezaposleni po kafićima i gle čuda naručuju baš taj Jägermeister, uvežen, duplo skuplji, a Badel se još uvijek diči kako može “drhtavim ručicama” prodati više “mirogojčeka”, nego Zvečevo Jubilarnog i na tome grade uspjeh, što ne mora značitio da bilo što od napisanog ima utjecaja na cijenu dionice na ovim razinama, možda se bu isplatilo, ali moje osobno mišljenje, čim država uplete svoje nespretne prste, ode to put Petrice, ali za kojiu deseticu ubaciti na kratko [emo_beztona]možda
Možda se država konačno naučila pa na svijetlom primjeru prodaje hotela konačno krene pametno rasprodavati i ostale sektore.