BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zlato !

Pelinkovcu zlato u Bruxellesu

Danas bi se u Ministarstvu gospodarstva trebale otvoriti obvezujuće ponude za dokapitalizaciju, ima li kakav info?

http://www.vecernji.hr/gospodarstvo/vlada-ocajnicki-treba-novac-ubrzava-se-prodaja-drzavnih-udjela-u-32-tvrtke-952076
Danas se otvaraju obvezujuće ponude, za pretpostavit sutra najkasnije objava na ZSE.

vid'la žaba...

Samo jedna obvezujuća ponuda. Rasprava u roku 4 radna dana.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/ynUataJkyIhn3WqyLH3TpA==.pdf

E sad, jedna ali vrijedna ili jedna ko nijedna…

vid'la žaba...

@komifo
U ovoj situaciji bolje jedna nek ni jedna! Uvijek mi je draže da u hrvatskim rukama ostanu naše tvrtke, no u pogledu Badela sad baš i nisam prezadovoljan tom činjenicom!

E sad, jedna ali vrijedna ili jedna ko nijedna…

a što se može očekivati od jedne jedine ponude? i pitanje je hoće li i ta ispuniti minimalne uvjete natječaja!? ako ju ipak prihvate, uvjeren sam da će ići dokap novog vlasnika po 10 kn gdje će doći na preko 75% udjela

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Bitno da ima ponuda

Bitno da ima ponuda

pitanje je da li je ta ponuda uopće valjana?
a i ako je valjana, znaš i sam što to znači za male dioniačare kad je samo 1 potencijalni kupac koji je zadnja slamka spasa prije stečaja…

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Ako je po 10kn, to je ok za dokupiti. I po kunu isto. Badel ce nastaviti postojati dok ima ljudi koji vole piti. Sve je bolje nego nesposobna drzava kao vlasnik

Pa i nije tako lose izvjesce, bilo je za ocekivati i puno losije, a ovo mi se cini prilicno “OK” mada je negativno![emo_smijesak]

1.8. danas je odluka o ponudi.

vid'la žaba...

New Report

Close