Ovdje je država većinski vlasnik i sve je moguće, ali dokap po 10% nominale, nisam siguran da sam negdje vidio, ispravite me ako griješim.
to je bar lako, zbog gubitaka smanje nominalu na 10 kn pa naprave dokap po toj cijeni. imaš sličan primjer npr. MGMA, OPTE…a i PTKM je imala dokap po nekih 170 kn, sad se smanjuje nominala pa ide novi dokap po 30-100 kn (nije još definirano).
10 kn je zakonski minimum, a obzirom na loše fin. stanje po meni je izgledan taj scenarij (10 kn)
Ask je premoćan, nemoguće je tako nešto prodati, ali se zato može povoljno u kupovinu krenuti! Malo si prosijek popraviti![emo_namigusa]
U trenutku kad se dogovori strateški partner ova dionica se sigurno više neće tržiti na ovim cijenama.Ovdje će država kao i kod varteksa napraviti pozamašan otpis dugovanja.Pa sve da ide dokap po 10 kn biti će kao i kod Dalekovoda gdje je dionica na burzi duplo skuplja!
Pa sve da ide dokap po 10 kn biti će kao i kod Dalekovoda gdje je dionica na burzi duplo skuplja!
zaboravljaš da je kod DLKV tek u tijeku upis novih dionica u dokapu. vidjet ćeš hoće li ostati na 19-20 kn kad dođu milijuni novih dionica ili će se spustiti prema 10 kn, analogno vrijedi i za BD62
Badel 1862 već je duži niz godina prisutan na zahtjevnom britanskom tržištu, a uzastopne nagrade Badelovim vinima na britanskim i europskim ocjenjivanjima privukle su jakog distributera -Eurowines, da ih uvrsti u svoju ponudu.
Badelova vina novi distributer plasirao u razvikani celebrity restoran
Ako je rok produzen kako” mali kinezi” ne bi mogli biti u razmatranju? Smijesno!
Pet ozbiljnih ulagača .Sumnjam da to može ispod 20 kn po dionici.Moglo bi to biti između 25 i 40 kn plus dokapitalizacija?
@tin
Veća vjerijatnost je 30-35 + dokap.!