BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

4000 dionica na prodaji po 14,15 kuna…. ili nekome gori ili se sprema neki crni scenario…..

ne miriše na sretan rasplet
[/quote]
Kako to ne mirise, jako ili vam se samo cini? Moze li se napisati koja pozitivna stvar o Badelu, na ovom forumu?

4000 dionica na prodaji po 14,15 kuna…. ili nekome gori ili se sprema neki crni scenario…..

ne miriše na sretan rasplet
[/quote]
Kako to ne mirise, jako ili vam se samo cini? Moze li se napisati koja pozitivna stvar o Badelu, na ovom forumu?
[/quote]
teško je naći bilo što pozitivno, osim da je cijena sve prihvatljivija, ako se ne oduži s ovim Vrdoljakom, onda će biti još bolja

Ako su svi ovakvi, mislim svi ponuđači, sadašnja cijena je odlična za izlaz!!![emo_beztona]

Borislav Škegro želi ulagati u Badel

Što jedan pomahnitali ulagač s jačom likvidnošću moze raditi s pojedinim dionicama poput ove je zaista strava i uzas….[emo_beztona]

ovdje je naizgledniji dokap po 10 kn,po mom mišljenju

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

Više nego očito je da malo jači ponuđač ide prema Badelu!

Nalog od 2000kom na 17,xx tjera ekipu na nize, a kad dođe do njega odmah ce nestati!

Nema tu više tako naivnih, a ni dovoljno ludih koji bi povjerovali u bajke, dok nema konkretnih vijesti……posebno kad se zna tko je jedini tko na ovoj burzi moze (i zeli) raditi ovakve manevre gore-dolje, kako mu se sprdne……

Nestao nalog od 2000komada, kuda?

Što je ovo, netko se srami pa se pomalo “ukrcava” ili “iskcava”?

Ako cijena ne dosegne barem 1/3 nominale, mali dionicari ce ostati očerupani samo tako!

ovdje je naizgledniji dokap po 10 kn,po mom mišljenju

Ovdje je država većinski vlasnik i sve je moguće, ali dokap po 10% nominale, nisam siguran da sam negdje vidio, ispravite me ako griješim. Ujedno je ovo već bilo na “bubnju” ako me pamćenje služi 51,xx kn!

New Report

Close