BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Badelova vina nagrađena u Londonu

Na natjecanju International wine challange 2014 u Londonu Badel 1862 sudjelovao je s pet uzoraka od kojih su dva Dingač 50° i Korlat Merlot, oba iz berbe 2010., osvojila brončane medalje, a Sauvignon Daruvar 2012., Korlat Cabernet Sauvignon 2010. i Korlat Syrah 2010 su dobili pohvale, priopćeno je iz Badela.

Na Badelu uskoro manje gorčine![emo_novac]

Kome je ovo trebalo?
09.05.14 16:25:00 BD62-R-A 12,00 1 12,00 ZSE.UT

Puno puta se na ovom forumu dalo pročitati da je ZSE močvara, e pa nije, ovo je “močvaretina” samo takva. Zašto se ne napravi minimalni iznos od npr. 5000 kn – kao dnevni min. iznos, pa neka onda kupuje ili prodaje. Ne velim da je cijena transakcije realna ili nerealna ali ovo je viđeno “X” puta i trebalo bi tome stati na kraj.

Kome je ovo trebalo?
09.05.14 16:25:00 BD62-R-A 12,00 1 12,00 ZSE.UT

Ja znam kome, ali ne smije se javno reć, premda mislim da svi koji prate ovu močvaru, a posebno ovu dioncu u zadnje vrijeme, mogu prilično lako doći na ideju o kome se radi.

Danas je 15. , neke su ponude stigle dok se druge polako na poštu spremaju![emo_smijesak]

danas bi mozda mogli doznati dali ima kakvih indikativnih ponuda????????

kako protumaciti ovu sutnju?…………nitko?…………zaista???????????/

Poziv! Pa ponovno poziv! Iza ovoga će valjda uslijediti i novi poziv!

Novosti
JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA STRATEŠKO POVEZIVANJE I DOKAPITALIZACIJU DRUŠTVA BADEL 1862 D.D., ZAGREB
19. svibanj 2014

Novosti
JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA STRATEŠKO POVEZIVANJE I DOKAPITALIZACIJU DRUŠTVA BADEL 1862 D.D., ZAGREB
19. svibanj 2014

a nakon toga i jos jedan poziv.. ali onaj za stecaj

Novosti
19. svibanj 2014

a što je bilo s onim prethodnim pozivom? propalo??

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

@nikolson
Ma nije ništa propalo, to je isti poziv samo ga na stranicama Badela ponovno objavljuju sa 19.05.!

Pet ponuda zainteresiranih!

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/oqlotdI5EtnyqmCroCa7KA==.pdf

New Report

Close