@dada11
ali “netko” i kupuje. mislim da br.3 izgubio strpljenje,jer je dugo u ovoj prici oko badela. ali nemoj mislit da ce ici ispod ove cijene, jer je njegov ulaz na dosta vecim razinama.
@diokidina gosn Linic nesto spominjao Dalmacijavino I Badel glede prekomjernog duga drzavi I stecajeva, ne znam….. ne treba narocito bujna masta da se vidi kako bi ovo moglo zavrsiti ako se ne desi nesto sto bi se moglo opisati sa cudesno I nadnaravno(veliki otpis duga I ulazak jakog strateskog partnera).Da sam ja veliki strateski partner radije bih sacekao jos malo I onda pokupio dijelove koji su jos upotrebljivi po cijeni koja se meni svidja.Slicni primjri nam govore da ce agonija jos potrajati a u tome ce jos mnogi izgubiti strpljenje te ce se danasnja cijena pamtiti jos samo kao puki san snova za mnoge koji posjeduju ovu dionicu.Nikada ne treba potcjenjivati akcije dionicara br.3 jer bolje upuceni od njega su samo br.1 I 2.
@dada11
ali "netko" i kupuje. mislim da br.3 izgubio strpljenje,jer je dugo u ovoj prici oko badela. ali nemoj mislit da ce ici ispod ove cijene, jer je njegov ulaz na dosta vecim razinama.
Da, ovo nikako nije dobra poruka kad br.3 počinje skraćivati poziciju, naročito kad se zna o kome se radi. Ulaz mu je sigurno višestruko veći. Treba li još malo pričekati, ili ovim stopama… Strpljivi ponekad i bolje prođu![emo_cool]
@dada11
jedino br.1 je dobro upucen.
@diokidina
Mislim da je nagore to što br.1 sad ne zna što i kako dalje. Dug koji Linić spominje se trebao drugačije rješavati, sad kad je stani-pani a RH je naprasito ušla, što sad… Mislim da sami ne znaju, valjda kad se jedan ponedjeljak ustanu na “krivu nogu” eto odluke! Takve su im i sve druge odluke, na vladi vele jedno u ponedjeljak sasvim druga priča, izgubljeni u prostoru i vremenu…
Vrijeme brzo leti, a Badel je uputio javni poziv za prikupljanje ponuda za strateško povezivanje i dokapitalizaciju društva.
Zainteresirane strateške partnere Badel poziva da svoj interes iskažu indikativnim ponudama koje će se u prvom krugu primati do 15. svibnja te, u drugom krugu, dostavama obvezujućih ponuda do 15. lipnja ove godine.
br. 3. se je riješio bar 15000kom. jest da mu je ulaz bio na puno višoj razini samo za čije novce je to bilo?
ne brini za bid. kad se ekipa oko perkovića odluči istresti sve preostalo što su manje više protuzakonito stekli pojavit će se i bid.
gdje je ovdje bid???????
Kad se bid postavi mnogi bi mogli biti ugodno iznenađeni![emo_namigusa][emo_namigusa]