Ja sam danas, nakon onolikog prometa jučer, očekivala sve osim ovog mrtvila. Je plitka ova naša burza i dosadna.
@komifo
trenutačno riječ je o akumulaciji na burzi.
a što se tiče badela možemo konstatirati,da se prodavač povukao iz dva razloga.prvi je jer nema više porfelja ili drugi razlog da se istresao na ovim razinam,te ako mu je još šta ostalo prodat će na većim razinam.
jednom riječu još malo na asku pa nestalo.
@dada11
možeš ti danima drukati na pad, ali teško ćeš dočekati cijene ispod 14-15 kn, pogotovo veće količine
cini se da onaj veliki na 10 zna sta radi[emo_namigusa]
cini se da ti ne znaš da si dosadan…..?
he, he, he, volim kad me se lako procita ali ipak cini mi se da je rizik veci prema padu nego porastu ove dionice. Obrazlozenje: predstecajna ponovno pokrenuta samo zato da bi se sprijecila eventualna blokada racuna jer je capital tvrtke doslovno pojeden, trazenje strateskog partnera tvrtki koja posluje sa minusom nikada nije lak posao a primjer za to je neuspjela prodaja, kompetentnost sadasnje garniture(vlada, uprava)je takova da se niti firme koje posluju pozitivno ne mogu prodati, mnogobrojni sudski postupci u tijeku, zaduzenost itd…
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/BD62-fin2014-1Q-NotREV-N-HR.pdf
[emo_vrtimise] [emo_ljut]
ocekivano, a sad bi mogao stampedo
A kuda bi taj stampedo trebao?? Prema gore! Zar je netko očekivao neke super rezultate u ovoj teškoj situaciji i krizi? Kako stoje druge kompanije? Nigdje nisam vidio nešto bajno, sve je to uglavnom jad i bijeda. Na kraju krajeva Badel i nije tako loš u usporedbi sa prošlom godinom, vidi se napredak…
Pokušaji ovakovog tipa nadam se neće uspijevati!
29.04.14 16:12:10 BD62-R-A 13,20 1 13,20