BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

otkrili su se.imamo jakog kupca i jakog prodavatelja.vidjet ćemo tko će popustiti.
[emo_smijesak]

@kosor1
i dlkv je izvršio dokapitalizaciju po 10kn,a koliko je trenutno dlkv?!
ovaj što kupuje da li on ima neke informacije?!
p.s. nikad jeftinija kupnja na badelu

otkrili su se.imamo jakog kupca i jakog prodavatelja.vidjet ćemo tko će popustiti.
[emo_smijesak]

osim ako ovaj nalog na kupnji nije od istog prodavača pa njime mami druge kupce da se postave iznad njega?

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

mislim da je isti igrač sa jačim nalozima i na kupnji i i na prodaji!!!
[emo_smijesak]

[emo_smijesak]

osim ako ovaj nalog na kupnji nije od istog prodavača pa njime mami druge kupce da se postave iznad njega?
[/quote]

Osim ako ovaj nalog na prodaji nije od istog kupca pa njime mami druge prodavatelje da se postave ispod njega ?[emo_plazi]

@ingroman
neka se skuplja! Treba i to znati kvalitetno odraditi. Neki godinama drže dionice dok ih drugi lako skupe!

u svakom slučaju promet je znakovit, ako uspiju naći strateškog partnera moglo bi ovdje biti zanimljivo

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@kosor1
da biti će ovdje vrlo zanimljivo, a već iza 16 i 15 danas!

ako jedan drugog ne pobrste do kraja trgovinskog dana,znači radi se upravo od tome što sam napisao u prijašnjem postu.

ipak smo fulali, nije isti igrač – veliki kupovni nalog udario je po prodaji…da, postaje sve zanimljivije [emo_namigusa]

Vidjet cemo u utorak tko je kupovao,a tko prodavao.

podsjetnik na članak prije nešto više od dva mjeseca.

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CEcQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.vecernji.hr%2Fkompanije-i-trzista%2Fbadel-1862-nakon-godina-gubitka-polako-staje-na-noge-920508&ei=X0haU5i9A8f2ygOZloDQAg&usg=AFQjCNGb6YAkV2ezqzhw6b6DlAyPbnShSw&bvm=bv.65397613,d.bGQ

New Report

Close