BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i nastavka intervjua s g.Perkovićem:

“Platili ste pola Eurobeva, a druga je polovica preuzimanje 70 milijuna kuna kreditnih obveza te tvrtke. Znači li to da je cijena 140 milijuna kuna?

– Otprilike je tako.

Je li to skupo? Svojedobno ste mi rekli da nemate novca za Eurobev…

– Skupo je. Badel nema novca, no ta je tvornica vrijedna jer je na izuzetnoj lokaciji od 34 tisuće četvornih metara….”

Imam dva pitanja za one koji su bolje upućeni:

1. Gdje je to zemljište i koliko po prilici vrijedi?

2. Da li je moguća dislokacija pogona s ove lokacije na lokaciju u SV. I.Zelini i prodaja postojeće lokacije?

Pozdrav

alles gut: ” A loša je vijest da nisu više distributer štoka, bar je takva vijest za sada plasirana. Navodno oko 20% trenutnih prihoda kompanije. ” Navedite izvor informacije kolega. Hvala

Mislim da nismo kolege, ali rekli su mi ljudi iz novog distributera što nije teško za provjeriti ko bi to mogao biti.
Po meni veći je problem ulaganje hrpe love u proizvodnju vode koju ne mogi ni beduinima za kamile prodati.

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

E, da ispričavam se samo na onih 20% prihoda od štoka, moram priznati da i meni zvuči previše.

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira BD62-R-AStanje na dan: 09.02.2007

Naziv vlasnika računa Mjesto
Skrbnički račun:
HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZAGREB, HRVATSKA
PERKOVIĆ ANTE ZAGREB, HRVATSKA
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
BADEL 1862 D. D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. SPLIT, HRVATSKA
Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira BD62-R-A
Stanje na dan: 16.02.2007

Naziv vlasnika računa Mjesto
Skrbnički račun:
HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZAGREB, HRVATSKA
PERKOVIĆ ANTE ZAGREB, HRVATSKA
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
BADEL 1862 D. D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. SPLIT, HRVATSKA
KRPINA LJERKA ZAGREB, HRVATSKA
Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Da ,zaboravih upisati da i Badel pomalo počinje sličiti na tvrtku čije dionice kupuje Uprava….Ljerkica je tu…se sprema još netko…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Vidim da ima dosta stučnjaka koji su dobro upućeni u poslovanje i vrijednost dionica badela pa zato još jednom ponavljam svoje pitanje.

Da li postoji mogućnost ili čak i plan uprave da vrijedno zemljište Eurobeva proda, a proizvodnu liniju premjesti na zajedničku lokaciju u Sv.I.Zelina?

Pozdrav

Vidim da ima dosta stučnjaka koji su dobro upućeni u poslovanje i vrijednost dionica badela pa zato još jednom ponavljam svoje pitanje. Da li postoji mogućnost ili čak i plan uprave da vrijedno zemljište Eurobeva proda, a proizvodnu liniju premjesti na zajedničku lokaciju u Sv.I.Zelina? Pozdrav

Nemam nikakvu info o tome,ali sama činjenica da na pitanje :

Evo i nastavka intervjua s g.Perkovićem: “Platili ste pola Eurobeva, a druga je polovica preuzimanje 70 milijuna kuna kreditnih obveza te tvrtke. Znači li to da je cijena 140 milijuna kuna? – Otprilike je tako. Je li to skupo? Svojedobno ste mi rekli da nemate novca za Eurobev…

Čovjek ti odgovara :-

mmstanic, 17.02.2007. u 08:13
Skupo je. Badel nema novca, no ta je tvornica vrijedna jer je na izuzetnoj lokaciji od 34 tisuće četvornih metara

Znači da nije nemoguće. Nije neostvarivo,ali ako se takvo nešto napravi….pričali bi o drugim cijenama…

Ne govorim ti samo za štok, već općenito, prvo ne iznosiš izvor odakle to tebi za štok?! a onda upoređuješ jadne beduine i njihove kamile, a jel ti znaš uopće išta o kakvoći Uniqe, a te tvoje posprdne note nisu istinite.
Evo ti pa se educiraj ili googlaj o ovoj visokokvalitetnoj vodi http://www.unique.com.hr/hr.html
Ne bojim se ja za Badel da će vrijednost dionica pasti ili ne zbog tvog pisanja, jer točno znam koliko firma trenutno vrijedi.
[smiley2]

…da napomenem da ne osporavam vrijednost badela ali…i ja sam isto nacuo info (iz dosta pouzdanog izvora) o velikoj vjerovatnosti gubitka licence za Stock…s druge strane nepobitna je cinjenica o dosadasnjem “debaklu” na domacem trzistu sa vodom Unique (o Kapljici da i ne pricam)…istina ne samo Badelovom, i jedna Coca Cola je “popusila” sa svojom Bistrom…jednostavno Jamnica je tu neprikosnoveni lider, i vjerujem da ce jos dugo na nasem trzistu to biti…u vodu su dosada ulozena od strane Badela prestrasna sredstva (kako u sam pogon tako i u marketing) a rezultati su katastrofalni po njih…normalno predaleko su otisli da bi se vratili…znam da uskoro izlaze sa staklenom bocom od 0,75 za ugostiteljstvo, znam da pripremaju veliku propagandnu ofenzivu za proljece (cini mi se i nagradna igra – za to nisam siguran, mozda sam ih zamjenio sa nekim), znam da su spremili brdo para za ulaganja i da im je na vodi najveci akcent…ali tako je bilo i do sada pa…”corak”…meni jednostavno njihova ekipa ne uljeva povjerenje…a sto se kvalitete tice vjerovatno je neosporan, ali vjerujem da je isti i kod ostalih nasih voda…ali za moj ukus je prebljutava, isto ko i Bistra, pa cak i Jana…meni osobno su “najukusnije” (ako se mogu tako izraziti) vode iz gorskog sliva…npr. Sveti Rok ili Vira…
…a sto se tice noviteta kod “vodara”…sacekajte jos malo pa gledajte kako Jamnica ponovo sve mete pred sobom…nova staklena boca (mineralna voda) i nosiljka…jaki su, jaki…[smiley11]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Što god pričali da pričali matematika je jedina fundamentalna!
U prvih devet mjeseci prihodi porasli za 13%![smiley2]
Kako to, kad vi imate tako dobre informacije?
Badel je napravio dobar posao sa zemljištem, a isto tako će i sa zemljištem Euroveba!
Firma za nazdraviti ŽIVJELI![smiley2][smiley2][smiley2]

Mislim da ste zabrijali u negativu te totalno krivo gledate na neke stvari. Stok – ako je to istina (uopce ne vjerujem) Badel sigurno ima neki valjani razlog da ga ispusta iz ruku. Pa nije to nekakva firmica “Mirko import export” koja ima zastupstvo za Stok 84 vec jedan od najvecih distributera u RH. Stok ako odustaje od Badela ide na novog distributera, no kojeg? Tko je jaci? Koliko je to isplativo?
Sada lupam bezveze, no moj izvor kaze da Badel krece u samostalnu proizvodnju stoka te stoga odustaje od zastupstva za Stok 84. I sta sad? Ja sam lupio informaciju kao i oni prije. No bez imena izvora podatka ni njihova a ni moja informacija ne vrijede pisljiva boba.
Voda – pa dobro ljudi sta mislite da se na nekom trzistu koje je skroz prezasiceno raznim vodama lako izboriti za komad torte. Badel to moze i zato ulaze maksimalno u vodu jer je to buducnost. Badel nije dozivio nikakav debakl na tom polju, vec je postigao uspjeh. Ako tako nastavi zgrabit ce on puno vecu fetu. Majstori kupuju konkurenciju, to rade samo najveci.
Zaboravljate da ce uskoro vruce ljeto i turisti vise nego ikada a Badel je spreman: Uniqa, Kapljica, Pepsi, 7up, Mirinda, Inka, Nara.
No i izbori su tu a zakon 0,0 pomila mi je nekako pri kraju. Nije donio nikakvo poboljsanje.

******Iskreno ću kazati da sam prodao dio Badela ali nikako zbog toga što ga se želim rješiti već da kapitaliziram dio dobiti. Badel je iak ona ATH ima razloga za rasti iako će puno ovisiti o FI, kojeg jedva čekam da izađe.
Pored toga na njihovim stranicama http://www.badel1862.hr/trgovackeMarke.asp mogu se naći trgovačke marke koje zastupaju te još niz drugih vijesti, procijenite sami…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Ako je toliko loše stanje u Badelu,zašto je Ljerka kupovala?

New Report

Close