BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako bude dokap bit će vjerojatno samo za odabrane po 10 kn tako da…

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

nema tu ni psn ni dokapa.skupština na kojoj su perkovića makli je bila protuzakonita i sigurno će je dobiti tužbu(jednim dijelom je i dobio već) tako da se stvari vraćaju na početak.još će svašta biti sa badelom a najvjerojatni je scenarij stečaj jer onda više neće vrijediti ništa.

špekulativno se da zaraditi na vijestima ali dugoročno pušing.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

alooo dečki lakše malo. ni sam se još ni razbudio a već neke pare zuje okolo.

who dares, wins

ovo neodoljivo podsjeća na DIOKI – temeljem novinskih špekulacija cijena se pumpa iznad 20 kn, pametni se tada iskrcavaju, a onda sa stečajem potonoće cijene na 4-5 kn [emo_zacudjen]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

ovo neodoljivo podsjeća na DIOKI – temeljem novinskih špekulacija cijena se pumpa iznad 20 kn, pametni se tada iskrcavaju, a onda sa stečajem potonoće cijene na 4-5 kn [emo_zacudjen]

Zar je baš uvijek u pitanju “pumping”, zar će sve u stečaj? Onda treba zatvoriti i ZSE, što će nam burza kad sve ode u stečaj.

Badel i Dioki nisu ni približno slični a kamoli isti, i zašto ih uopće uspoređivati!

badel i dioki su iste priče – magla na vjetru.

tko vjeruje glasinama, sam si je kriv. jedino rješenje za badel je privatizaciuja – neka bude i po 1kn dionica, ali privatnik sa svježim novcem i nultom tolerancijom na gluposti – badel ima vrhunske proizvode, treba im samo jedno veće strano tržište otvoriti, cjelokupnu proizvodnju mogu ondje plasirati, kvaliteta je vrhunska, ako dobiju iole dobru cijenu, na kraju godine su u plusu – to je poslovanje, prodaš i ostane ti nešto. država kao vlasnik je katastrofa, najbolja vijest će biti njen izlazak

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Badel i Dioki nisu ni približno slični a kamoli isti, i zašto ih uopće uspoređivati!

nije poanta toliko u usporedbi firmi koliko u identičnosti obrasca po kojem se sve odvija (članak-drukanje-pumpanje cijene-rasprodaja/distribucija-pad cijene)

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

ipak su bile samo špekulacije [emo_vrtimise]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/W2xLdFNnap393vAQP7320g==.pdf

Vaš link …
Ajd kad oni ne mogu službeno u cijelosti potvrditi ove tvrdnje ,preostaje nam da netko od nas pogleda malo u grah pa nam razbistri sliku oko ovoga .
Svašta ???
[emo_zacudjen]

rekli su ne mogu u cijelosti, ali nešto se kuha, nadam se da će biti nekih dokapitalizacija i preuzimanja

narode ja vas stvarno ne mogu razumjeti. do juče nikud nikam kupujem ja i još dvojica i nigdje jednog posta da se objavi. čim se malo trzne vas odma ufati poznati hr jal i sasipate tu drvlje i kamenje. šta će tek biti kad ovo ode na 4-50? koga god zanima iskrenost bilo kojeg aktera na ovom tickeru neka si uzme pola sata vremena i pročita sve postove od početka prošle godine. na taj način trenutno možete staviti na ignore sve one koji su slučajno ili namjerno promašili celi fudbal. na taj način će te puno lakše od šume vidjeti drvo. nadam se da vam na kraju posta ne moram objašnjavati da su moje namjere motivirane isključivo profitom. kao oni imam te i te dionice za savjet pitaj te analitičare i sv. petra [emo_smijeh]kad bi oni to znali bili bi milioneri.

who dares, wins

New Report

Close