kakva je situacija u badelu? već sam i zaboravio da kotira na burzi!
umjesto proizvodnje alkohola pokrenuta proizvodnja gubitaka kao što je vidljivo[emo_ljut]
Badel grabi krupnim koracima naprijed! Samo to treba znati vidjeti…
Badel grabi krupnim koracima naprijed! Samo to treba znati vidjeti…
treba vidjeti i da je naprijed provalija
BADEL 1862
Nema BD62 spasa dok se ne izvrši deratizacija i polove štakorčine koje su ga dovele u takvo stanje .
Naravno i Perković mora odgovarati za uništenje takve tvrtke !
Uništiti takvu tvrtku koja je imala prvoklasne proizvode : vina , vinjake , mirogojček , vlahov , likere , sokove, naru , inku ,pepsi , vodu , kapljicu …..i da nitko za to ne završi barem u Remetincu ?
Samo treba sljediti trag novca ! Nesrazmjer između imovine i zarada lopina sadašnjih i bivših !
Pa te lopine bi uništile tvrtku i da dilaju drogu !
Pij malo , pij dobro !
Živjeli !
Da potsjetim :
Cezar
Šljivovica
Vigor
Patria
Johnni Walker
Glembaj
Stock
Zrinski
Viarije Dingač
Daruvar
Križevci
Svirće
Smokvica
Vrbička Žlahtina …..
Kalničke vode
Nara
Pepsi
Inka …..
Napravili dug od 206.000.000,00 kn !
I niko još nije završio u Remetincu ?
http://www.poslovni.hr/vijesti/teske-optuzbe-procitajte-pismo-malih-dionicara-badela-milanovicu-205561.aspx [poslovni.hr]
I dalje prave ogromne gubitke a nitko nije završio u Remetincu !
Zar je teško pratiti trag novca ?
220.000.000,00 !
Kako je moguće uništiti takvu tvrtku ?
Perković uživa na Murteru uzgajajući masline a Zvjezdana je postala zvjezda u Ministarstvu .
Gospoda su nagrađena ko da su napravili dobit 220 miliona !
Od svih projekata koje im je Klisović predstavio, Kinezi ‘zapeli’ za vina
Od svih projekata koje im je Klisović predstavio, Kinezi ‘zapeli’ za vina
Ima li na ovoj temi živih? Hoćemo popiti gorki od Badela?
ako do sada nismo, mislim da niti nećemo. nego, mene zanima odakle li su sada izvukli postojanje obveze javne ponude od strane perkovića & co??
Vaš link …
PSN dali ima neka novija vijest mislim službena? Pošto mi ovo jedino izbacuje na službenim objavama na ZSE. Datum je stariji zato i pitam.Ako nema o kojoj onda PSN vi govorite?
ima promotivni članak samo što mi je autorica totalno sumnjiva jer je tu kroz godine svašta piskarala. možda i nju sa mirogojčekom isplaćuju…
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/badel-1862-nakon-godina-gubitka-polako-staje-na-noge-920508
ooooo ima i na pd. to je već cijela orkestrirana kampanja. srećom pa sam već kupio[emo_vrtimise]
Strani ulagači i domaći fondovi dokapitalizirali bi Badel sa 150 mil. kuna