Nekako podsjeća na dioki koji je isto trebao ići brdo dionica po 10 a na kraju Čemak preuzima 3 milje dionica i izdaje se milja i pol po 100 kn
Nekako podsjeća na dioki koji je isto trebao ići brdo dionica po 10 a na kraju Čemak preuzima 3 milje dionica i izdaje se milja i pol po 100 kn
prema planu… mali dioničari neće dobit niti jednu novu dionicu…
Neka, pismo namjere je tu, pretpostavljam da je informacija povučena iz PD jer je dobivena insajderski.Kako se za Dioki pisala nova PSN krojena po Čermaku, tako će biti i tu, imamo kupca.
10-ka je nekako bliže, 1BD62-R-A = 1Mirogojček, tu će se formirati jak otpor ljubitelja ovoga proizvoda, koji ne mogu podnijeti Zvečevo-jubilarni, te će od kratoročnih uživatelja prijeći u dugoročne suvlasnike samo da se spasi Brand(y)
1BD62-R-A = 1 lit. Mirogojčeka – može!!
[/quote]
ako kupac bude Stock Spirits Group onda će cijena možda biti 1BD62 = 1l Stocka[emo_smijeh]
Kako vam se sviđa ova kvalifikacija :
Pismo namjere za kupnju s neobvezujućim iskazom interesa.
Kako vam se sviđa ova kvalifikacija :
Pismo namjere za kupnju s neobvezujućim iskazom interesa.
1 april
[emo_smijeh]
Molim uredništvo Poslovnog dnevnika da se očituje o ovoj vijesti koja bitno utječe na vrijednost ove dionice na tržištu kapitala, oni su vijest o interesu Stocka za kupnju 65% Badela objavili pa odmah povukli, ali mi dežurni sve vidimo[emo_smijeh], ja je ne mogu otvoriti na računalu, ali mogu na tabletu potpunu.[emo_naivan]
Meni je fascinatno da nitko na ovom forumu nije objavio da je udruga malih dioničara Badel – Badelovcima, a na čelu sa predsjednikom Antom Perkovićem 14.05.2013 od Badela 1862 d.d. zatražila obeštećenje u iznosu od čak 80.936.000 kn a koje zahtjevaju da budu u zakonskom roku od 15 dana doznačene na njihov žiro račun, te najavila da nakon doznake slijedi još obračun zakonske i zatezne kamate… budući da su po zadnjem nekonsolidiranom i nerevidiranom FI za 1Q 2013 kapital i rezerve Badela iznosile nešto manje od 90.000.000 … sada je valjda izgledno jasno zbog čega se desila ova rasprodaja… a koja možda zbog ostalih dosad prijavljenih tražbina vjerovnika, a među kojima su se već neki sa velikim potraživanjem, pismeno izjasnili da ne prihvaćaju nagodbu, već će svoje potraživanje pokušat naplatit drugim putem…
znate li mozda po kojoj osnovi perkoviuć to trazi. ovako izolirano, nije mi jasno koje pravo on zeli sada konzumirati
[/quote]
…udruga malih dioničara Badel – Badelovcima, a na čelu sa predsjednikom Antom Perkovićem 14.05.2013 od Badela 1862 d.d. zatražila obeštećenje u iznosu od čak 80.936.000 kn …… ??? …
… ???
OBAVIJEST O PODNESENOM ZAHTJEVU ZA PREKID POSTUPKA PREDSTEČAJNE
NAGODBE
http://www.zse.hr/default.aspx?id=46080
OBAVIJEST O PODNESENOM ZAHTJEVU ZA PREKID POSTUPKA PREDSTEČAJNE
NAGODBE
http://www.zse.hr/default.aspx?id=46080
ZZ što ti kažeš,pozitivno ili negativno,da nemaju možda ipak kupca?