Nema ni jedne obvezujuće ponude za Badel!? Nitko ne želi Badel!? Dugovi samo prošle godine narasli za 160 milja kuna. (jutarnji list)
Pa ako nitko neće neću ni ja….prodao danas po 44 i spušio 6000 kuna.[emo_bijesan]
golube kad ne ide treba znat stat,a ocito ti ne ide u zadnje vrime. Nego daj link za ovo ili je to samo u tiskanom izdanju.
Tiskano izdanje jutarnjeg, druga ili treća stranica….čitao na kavi….ima dosta toga ali sve šaize[emo_euro]
Nema ni jedne obvezujuće ponude za Badel!? Nitko ne želi Badel!? Dugovi samo prošle godine narasli za 160 milja kuna. (jutarnji list)
A ništa, dat će ga država za godinu dana ponovo na prodaju po puno manjoj cijeni, osim ako ga ne preuzme netko drugi u predstečajnoj nagodbi za sitniš ili ako predstečajna ne uspije onda bi mogao i u stečaj….
Upravaaaaaaaaaaaa halooooooo…….pa u kakvoj mi to “uređenoj” zemlji živimo da svi sve znaju prije nas koji jesmo sjelomični vlasnici istog……[emo_bijesan]
ako je info točna, slijedi dugotrajan silazni trend dionice BD62, lako moguće sve do 25-30 kn
Pa je li ima ko jutarnji ili ste svi doma djabalesku???
Ostajem u Badelu,i baš me zanima kako će ovo završiti.
Ovakav brend mislim da ne može u stečaj.
Ostajem u Badelu,i baš me zanima kako će ovo završiti.
Ovakav brend mislim da ne može u stečaj.
Zašto ne bi mogao? Zdenka d.d. je isto bila brand, otišla je u stečaj pa drugi su preuzeli brand i danas posluju s njime iako to više nema veze sa nekadašnjom Zdenkom….slična priča je bila i S Pevecom itd.