BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i malo

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Već duže vrijeme netko se sustavno brinuo da se ne probije 450 kn. No, vidim u petak skok i ask i bid-a. Povečanje 1,93%. Interesom Pepsi cole za ulazak u prava na vodene resurse kojima raspolaže Badel vidi se i budućnost ove firme. Ima li netko blizu Zelini, ili ima info kako napreduju radovi oko gradnje nove tvornice. Netko je spomenuo završetak u proljeće. To je tu…………Preseljenjem će biti oslobođen za prodaju građevni prostor na Žitnjaku ako se dobro sjećam?
Možda tu utjeće i ukinuće 0,00 %………..koje slijedi (barem do izbora) [smiley1]

marcello

Izgleda da u isto vrijeme pisemo post…pa ga ne ponavljam, samo cu staviti graf 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Pomaknuo sam target za prodaju malo više. Ipak, prodao sam već u dva navrata po malo radi smanjenja rizika, baš na vrhu svijeća iz gornjeg grafa.
Moglo bi do targeta ovih dana kao što je cijenjeni kolega napisao.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira BD62-R-A
Stanje na dan: 12.01.2007

Naziv vlasnika računa Mjesto
Skrbnički račun:
HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZAGREB, HRVATSKA
PERKOVIĆ ANTE ZAGREB, HRVATSKA
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
BADEL 1862 D. D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. SPLIT, HRVATSKA
Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira

Stanje prema financijskom izvješću za 2006-09
10 najvećih dioničara
1 PBZ D.D. KAPITALNI FOND 76616 10,19%
2 ANTO PERKOVIĆ 65453 8,70%
3 HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 57800 7,69%
4 BADEL 1862 D.D. 46061 6,12%
5 JOSIP UDILJAK 32411 4,31%
6 HPB D.D. KD INVESTMENTS-VICTORIA FOND 20200 2,69%
7 HYPO ALPE-ADRIA BANK AG 14872 1,98%
8 HVB SPLITSKA BANKA D.D. ŠVEDSKI REZIDENT 12703 1,69%
9 GRAFPEX D.O.O. 10000 1,33%
10 TISKARA REPRINT 10000 1,33%
Vlastite dionice u temeljnom kapitalu 46061 6,12%

Da li netko zna kada se tvornica seli, odnosno kada ide prodaja zemljišta?

Hvala!

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

U tijeku su pregovori oko punjenja sokova marke Granini kako bi proizvodni kapaciteti Kalničkih voda bili popunjeniji.
Uz preuzimanje Eurobeva i nekoliko značajnijih projekata izgleda da bi Badel mogao biti jedna od boljih dionica narednih godina.

Uz preuzimanje Eurobeva i nekoliko značajnijih projekata izgleda da bi Badel mogao biti jedna od boljih dionica narednih godina.

S obzirom na rast u posljednje vrijeme čini se da se predviđanja strpljivih ulagača ostvaruju.

[smiley2]

When buying shares, ask yourself, would you buy the whole company?

ajme koji šou! Prodaje još malo pa nestalo!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

ajme koji šou! Prodaje još malo pa nestalo!

Čini mi se da su neki imali bliske susrete sa Badelo preko vikenda, skladišta prazna, cijena skače…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Bogme,potrošilo se dosta zaliha Vigora ovaj vikend. Valjda se to vidi u bilanci,haha!!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

New Report

Close