U pravu si bio Zimzi, da sam te bar odmah poslusao. Al sta ces kupio svejedno, pa sad ako ode jos u
visinu – odlicno, ako ne – pocet cu konzumirat njihove proizvode ( postotak alkohola ce odrediti % pusione )[smiley11]
Ja sam ušao na negdje prosjek cca 220 i izašao zadnje na 310 koliko se sjećam.
Za dionice treba strpljenja, očito je kao dan da Perković želi stvoriti nešto od BD62.
Mislim da će možda još roniti i malo dolje, ali na rok od godine sigurno ide još dosta gore.
Kupio sam nešto malo još po 151 kn i …….ostavio da se “paca”. To malo moglo bi za godinu dana biti za na pr. manji “di-di”! Ako nastave sa akvizicijama manjih proizvodjaća – distributera izvorskih voda, uskoro bi mogli biti jedan od svega dva-tri največa u tom području.
Mene osobno veseli što reče A. Perković o dobrim vijestima oko plasmana voda u Americi[smiley2]
Prije nekoliko mjeseco govorilo se o ugovorima za izvoz voda, nije li to bila u pitanju baš Cetina? Tko se sjeća. A ovo što piše dalje…….živo zlato!
“Trgovci kupuju Badelovu parcelu na Žitnjaku
Perković smatra da se kupnja proizvodnih tvrtki na zagrebačkom Žitnjaku dugoročno uopće ne isplati jer je riječ o zoni koja više nema obilježja industrijske, a troškovi poslovanja iznimno su visoki. Stoga on misli da će većina sadašnjih proizvodnih kompanija u dogledno vrijeme razmišljati o selidbi s Žitnjaka. “U ozbiljnim smo pregovorima da prodamo parcelu na Žitnjaku na kojoj se sad nalazi tvornica. Riječ je o 51.000 četvornih metara za koje posve sigurno možemo dobiti najmanje 500 eura po kvadratu. To bi bilo više nego dovoljno za gradnju posve nove, moderne tvornice vina i jakih alkoholnih pića, a još bi nam i ostalo. Za tvornicu već imamo i lokaciju u Zelini, a za njezinu gradnju i potpuno opremanje trebat će nam oko godinu i pol dana”, kaže Perković koji potvrđuje da bi razgovori o prodaji Žitnjaka mogli vrlo brzo završiti. No još nije htio reći o kojem je kupcu riječ.”
hakela9: ” Ovo mi je druga dionica koju sam kupio u životu! Po 320 , dali da čekam ili prodam prebrzo raste da bi trajalo? pomagajte!!!!! ” Prodaj,25% zarade ti je dosta!!!
Sad je 55%,Hvala zimzelenu i timi pa nisam!!!!!
Badel planira izgraditi potpuno nove proizvodne pogone u roku od godine i pol. Nova lokacija (koju su već kupili) takodjer šarmantna – okolica Zeline. Sve puno grožđa…………Od prodaje zemljišta na Žitnjaku prihod bi omogućio još i dodatna ulaganja i akvizicije.
Dionica za siguran ulog. Jedino mi se ne sviđa što brzo raste………otkud da smognem lovu za dokup? Sve dionice u portfelju su mi sklono rastu………..[smiley8]
Ako netko ima informaciju o prodaji distribucije “Cetine” Badelu, neka je podijeli s ostalima. Ako ima što u medijima.[smiley1]
Trenutačna tržišna cijena Badela sve govori o njemu, nije nam više nužno pratiti medije.
Moraćemo izgleda jedno vrijeme biti bez naših vrlih stručnjaka nindže i hasana….Čujem da su otišli na školovanje, sad zaboravio sam gdje točno, ali mislim da su otišli u Jajce ili neko mjesto blizu jajca…
Obrisali smo niz poruka “prijateljskih” tonova između zimzelena i hasana. Međutim, ovom porukom je zimzeleni dobio opomenu. Upozoravam Vas da ćemo Vas biti primorani isključiti sa foruma sukladno našim pravilima, ako nastavite sa sličnim provokacijama.
a što, trebamo čmrljiti dok ova dva luzera, a pretpostvka je da je jedan u pitanju, provociraju i vrijeđaju nas ostale…ispišu po desetak postova , skoro na svaku temu, a vi ih pustate….da je jedan post u pitanju, pa da se čovjek pravi da ga nije ni primjetio, nega svaki dan po desetak….vaše povremeno brisanje njihovih postova baš i nije učinkovito, mislim da ih ipak ja više primirim svojim replikama…
Mi pak mislimo da će ignoriranje problematičnih korisnika sa strane drugih forumaša i naše brisanje i opomene te u krajnjem slučaju isključivanje s foruma uroditi plodom. Ulazak u osobnu raspravu bez postojanja ikakve veze sa temom na ovom forumu nije dopušten i niti jednom korisniku nećemo dati ovlasti “smirivanja” diskusije. Vi ste ovim postom ponovno prekršili naša pravila i molim Vas da ako ubuduće imate bilo kakve primjedbe, prijedloge ili se želite požaliti na pojedinog korisnika ili naš način rada, kontaktirate nas u redakciju telefonski, mailom ili privatnim porukama na forumu. Ostavimo forum produktivnoj i kvalitetnoj raspravi.
Nemam ja više namjeru ni pisati, a ni moja ekipa nema namjeru pisati, dok ne maknete s foruma provokatore…očekujemo da u tome budete efikasni…
Zimzeleni, etiketu provokatora nećemo tako lako lijepiti nikome. Uveli smo opomene i kazne, a vjerujte nam da ćemo biti vrlo pošteni i strogi u isključivanju forumaša koji pretjeraju. Neki su već isključeni, a neki samo što nisu. Mislimo da radimo transparentno i dobro i žao mi je ako nećete sudjelovati u daljnjoj raspravi, ali ista pravila vrijede za sve i ne odustajemo od toga.
Nitko ne spominje da je Badel postao monopolist na tržtu tzv. vode u apartmanima odnosno coolerima koji se postavljaju u firmama. Znam i slučajeve postavljanja takvih aparata u stanovima i privatnim kućama. Toga će biti sve više u budućnosti obzirom na lošu kvalitetu vode iz vodovoda.
Više u članku Večernjeg lista pod naslovom RAT ZA VODU:
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/economics/manager/503563/index.do