Pa što fali bit poklopljen na 44, to je skoro 4% ispod današnje prosječne ili kao da si u ponedjeljak kupio na -4%, a znamo da to ne može bit, i jučer i danas se melo sve do 47 i to ogromnim nalozima, tako očekujem i iza 15 sati.
Problem je što se zaboravlja da uvijek postoji šansa da opet krene poklapanje kupnje od onog istog kojem je i 40 kn bilo dobar izlazak.
Nije to mogućnost, to se neće i ne može ponovit, sad je taj isti vidio da odlaze i veće količine na većoj cijeni, a do privatizacije nas dijele dani.
Poštovani,
mislim da ovdje slijedi napokon jedna lijepa priča vezana uz hrvatsko gospodarstvo. Sve ide svojim tokom, točno po redu kako treba…
Badel ima perspektivu, to je nedvojbeno i to svi već znamo. Gledajući već samo financijska izvješća vidi se golemi napredak u odnosu na bližu prošlost. Pojedini proizvodi su uistinu brend i to na nivou regije. A tržište se širi i širi…
Sve sam uvjereniji da bi Badel opstao i stao na svoje noge čak i bez privatizacije. Da, naravno, postoje ti nesretni dugovi koji se povlače već godinama ali – mislim da ova uprava zna šta radi.
A tek ova priča (potvrđena) o privatizaciji…
Siguran sam u potpuno pozitivan ishod ove situacije i isto tako sam siguran da će dioničari vremenom (ne preko noći) doći na svoje.
Srdačan pozdrav drage kolege.
Najbitnije je da dubinsko snimanje traje i da ima više ponuđača jer onda ide nadmetanje cijenom što je dobro za dioničare. Evo i ja sam prošli tjedan prepoznao priliku i kupio solidnu količinu na razini 40 kuna. Ispod 60 kuna ne mislim izlaziti a ne žuri mi se. Moje su procjene da se vrijednost dionice Badela kreće između 70-100 kuna ali u janoj ponudi cijena će se vjerovatno kretati između 60-70 kuna a ako bude nekoliko ponuda ne bi me iznenadila i cijena preko 8 kuna.
Imam dionice Badela i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju.
… a ako bude nekoliko ponuda ne bi me iznenadila i cijena preko 8 kuna.
….
Ni mene to ne bi iznenadilo! LOL
Lapsus calami
[emo_smijeh]. Ja se kladim da će cijena biti preko 8 kuna [emo_namigusa]
Sad kaj je Lozo gotovo sa poslom ekipica pokušava skupiti još što se da na ovih 43-4 kune.
Neki navlakač sa 3000 na bidu od 47,50kn… nije da imam što protiv rasta, ali povući će se do otvaranja…[emo_mrgud]
ma nece, ziher[emo_smijeh]
[emo_smijeh]. Ja se kladim da će cijena biti preko 8 kuna [emo_namigusa]
Sad kaj je Lozo gotovo sa poslom ekipica pokušava skupiti još što se da na ovih 43-4 kune.
Lozo i Ruzdjak jos imaju 90000 komada. Moraju izac sto hitnije vani,a Vi im omogucavate da izadju sto skuplje.Za nevjerovat.