Sta su zakodirali?
Otvorite eRacun i pregledavajte TOP10 i u proslosti.
ne mogu otvoriti taj e-račun a bome se nisam puno ni trudio. nervira me ono pa izbjegavam.
Mogli bi nazad na 51,50 [emo_dolar][emo_dolar]
@bill-e kako ulaziš u taj skdd? od kad su ga onomad zakodirali ja više ni pajserom ne mogu provaliti[emo_mrgud]
Platim 125 kuna i izvadim knjigu dioničara [emo_smijeh]
Mislim da ste malo pozurili sa napucavanjem cijene.
Lozin nalog je bio spreman prodavati prije 10:00, ali se malo pritajio, rekao bih.
I on čita forum, pa kaze……zašto bih dao jeftinije, ako oni baš hoće skuplje.[emo_smijeh]
Mislim da ste malo pozurili sa napucavanjem cijene.
Lozin nalog je bio spreman prodavati prije 10:00, ali se malo pritajio, rekao bih.
I on čita forum, pa kaze……zašto bih dao jeftinije, ako oni baš hoće skuplje.[emo_smijeh]
Ili je i on dobio blokadu, pa više ne može ili je našao kupca izvan burze po boljoj cijeni ili je jednostavno odustao od prodaje i čeka rezultat natječaja koji bi trebao biti objavljen za mjesec dana ili manje
Nije bitno, sačekajmo još malo i rješimo svoje dionice po barem 53 kune
ovo je izuzetna vijest
ona potvrđuje
– da je više ponuditelja u igri (do sada se kao direktno zainteresiranog spominjalo samo jednog – firma s istoimenim pićem u ponudi ŠTOK)
– da neki novi možda domaći igrači, npr. PODRAVKA ulaze u utrku
– i da ne zaboravimo i Kineze s kojima već postoji strateška suradnja
– ovo je izuzetna vijest za sve dioničare, a osobito državu jer će se konkurenti nadmetati oko cijene koja bi u konačnici mogla rasti do vrlo, vrlo visokih razina