BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sta su zakodirali?

Otvorite eRacun i pregledavajte TOP10 i u proslosti.

ne mogu otvoriti taj e-račun a bome se nisam puno ni trudio. nervira me ono pa izbjegavam.

who dares, wins

Mogli bi nazad na 51,50 [emo_dolar][emo_dolar]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@bill-e kako ulaziš u taj skdd? od kad su ga onomad zakodirali ja više ni pajserom ne mogu provaliti[emo_mrgud]

Platim 125 kuna i izvadim knjigu dioničara [emo_smijeh]

Mislim da ste malo pozurili sa napucavanjem cijene.
Lozin nalog je bio spreman prodavati prije 10:00, ali se malo pritajio, rekao bih.
I on čita forum, pa kaze……zašto bih dao jeftinije, ako oni baš hoće skuplje.[emo_smijeh]

do kraja dana smo max 40

Mislim da ste malo pozurili sa napucavanjem cijene.
Lozin nalog je bio spreman prodavati prije 10:00, ali se malo pritajio, rekao bih.
I on čita forum, pa kaze……zašto bih dao jeftinije, ako oni baš hoće skuplje.[emo_smijeh]

Ili je i on dobio blokadu, pa više ne može ili je našao kupca izvan burze po boljoj cijeni ili je jednostavno odustao od prodaje i čeka rezultat natječaja koji bi trebao biti objavljen za mjesec dana ili manje

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

nevolim daok sam upravu((((((((((((

@bill-e kako ulaziš u taj skdd? od kad su ga onomad zakodirali ja više ni pajserom ne mogu provaliti[emo_mrgud]

Platim 125 kuna i izvadim knjigu dioničara [emo_smijeh]
[/quote]
toliko mi bome ni su interesantni. domaće dionice i zavezanih očiju…mislim ako treba.

who dares, wins

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/ddDI2NdmAbdOCItRvHLeiQ==.pdf

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/ddDI2NdmAbdOCItRvHLeiQ==.pdf

Nije bitno, sačekajmo još malo i rješimo svoje dionice po barem 53 kune

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ovo je izuzetna vijest
ona potvrđuje
– da je više ponuditelja u igri (do sada se kao direktno zainteresiranog spominjalo samo jednog – firma s istoimenim pićem u ponudi ŠTOK)
– da neki novi možda domaći igrači, npr. PODRAVKA ulaze u utrku
– i da ne zaboravimo i Kineze s kojima već postoji strateška suradnja
– ovo je izuzetna vijest za sve dioničare, a osobito državu jer će se konkurenti nadmetati oko cijene koja bi u konačnici mogla rasti do vrlo, vrlo visokih razina

Najvažnija riječ je PONUDITELJA znači imaih više s tim i cijena raste. Ja kupio već dosta po 40 kuna a kako ovo ide moglo bi i preko 60. Naravno to ne znači da se još neće moći kupovati po 40 ali veći promet i nove vijesti i ode….

E pa Đuro ima tešku ruku.

New Report

Close