Nema veze prodaja,jer netko se stalno iskrcava i ne da iznad 38,oo
Koliko god ih kupiš on stavi novi nalog na 38,oo
DOKLE
Pravo pitanje je, dokle će ekipa altruista kupovati po 38?
Spustite malo taj bid, ima Boženko toga još dosta [emo_smijesak]
Zanimljivo je pratit' ovo .
Naročito kada ( kao ja ) kupiš po 38.
Preporučam ; )
Nakon 42, nisam se nadao po 38, ali eto hvala. Da li će koliko i za koga nastaviti iskrcavati ne znam, ali da ćemo se opariti Badelu to znam, ulazak u EU samo pogoduje, a vidim i da su se kinezi u zadnje vrijeme razmahali u našem kraju, kao što i Mrle iz Podr najavljuje neke “ludnice”
do kad se ovi misle istovarati? ajd na 20 nađi kupca u komadu pa tek onda da vidimo. nemoj biti cicija i onako si ih džaba dobio.
Jeli ovo kraj rasprodaje, ili mi se samo čini ?
evo, kraj rasprodaje će biti kad Ruždjak, Boženko and co. namire portaživanja rasprodajom dionica, koje evo prosipaju već danima, pa sad računajte!
ne zaboravite kamate…
Hheheh. Nema se tu što računati. Ovo od dionica kaj imaju prodaju upravo zato da im ne ovrše jer im malo puno fali do ovih iznosa koje budu morali platiti. Meni ovo izgleda ko da prodaje sa skloni sa strane imovinu, a ne da plati dugove. Tipična hrvatska priča. Uništili su firmu zajedno sa Perkovićem, a sad ruše i cijenu dionice. Barem nam daju priliku za zaradu. Iskreno sad mi je puno lakše kad vidim da sam bio u pravu sa pretpostavkama da se radi o nečem takvom…
Sad se još samo netko mora sjetiti i blokirati mu raspolaganje dionicama i čiča miča gotova je priča.
Pa kako se nitko iz badela nije sjetio vec toga???