sad sam stvarno zabrinut?..ili imaju neke informacije koje mi nezamo ili???????????
možda su načuli da nitko neće dati finalnu ponudu zbog previsoke početne cijene od 51,xx kuna??
… prije će to biti posljedica odsustsva novih vijesti pa su poneki odlučili presložiti portfelj prije kraja godine … no ovdje bi se strpljivima trebao isplatiti trud, baš kao i Vladi …
To je Optima sindrom, prodaj jeftino jer casha nemaš, a kupuj ono gdje ćeš uhvatiti 10 ili 15% na brzaka, bilo je takvih u zadnje vrijeme da ne nabrajam
Kupiš firmu u non EU i za pola godine uđeš u EU. Pa gdi još toga ima. Ne stigneš se ni konsolidirati, a već imaš otvoren horizont sa tržištem i visokom klijentelom.
A imaš i proizvod koji je tražen (npr.Dewars)koji je garancija da tehnologije proizvodnje nisu strane. E sad, dal bi ponudio barem tolko kolko se traži ili bi išao ispod cijene ili bi ponudio i malko više……. (uz uvijet da znaš da će biti barem još 5 ponuđača u finalnom krugu)?????
ništa ne sugeriram, samo razmišljam na glas….
al je ovaj dosadan s pritiskom na prodaji, jel to ruždjak prodaje ili?
sad sam stvarno zabrinut?..ili imaju neke informacije koje mi nezamo ili???????????
imamo i mi iste informacije ali ih neki mozda drugacije tumace. meni je recimo zapelo za oko uvjetovanje da kupac provede dokapitalizaciju pa se onda pitam kako ce se to provesti i koliko ce vrijediti moj udio. umjesto 51 kn prije ce biti 15, a mozda cak i 20kn. tko zna, al’ tko se prije opekao, a mnogo ih je, sad bjezi glavom bez obzira.
imamo i mi iste informacije ali ih neki mozda drugacije tumace. meni je recimo zapelo za oko uvjetovanje da kupac provede dokapitalizaciju pa se onda pitam kako ce se to provesti i koliko ce vrijediti moj udio. umjesto 51 kn prije ce biti 15, a mozda cak i 20kn. tko zna, al' tko se prije opekao, a mnogo ih je, sad bjezi glavom bez obzira.
[/quote]
netočno, prvo moraju ptkupiti dionice po (najmanje) 51kn, a onda uložiti (najmanje) 120mil u firmu.
mene više zanima jel netko od vas utužio Perkovića i co. pa im sad prosipaju dionice?
…netočno, prvo moraju ptkupiti dionice po (najmanje) 51kn, a onda uložiti (najmanje) 120mil u firmu.
mene više zanima jel netko od vas utužio Perkovića i co. pa im sad prosipaju dionice?
I da je tuzio na dan objave Hanfina rjesenja prije okoncanja tog postupka i pravomocnosti proci ce minimum 4-5 godina.Tako ako je netko i tuzio to je za sada daleka buducnost.
splićo, jesi ti kupio ovih 50kom po 38 pa ih odmah okačio na prodaju na 39?