BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sad sam stvarno zabrinut?..ili imaju neke informacije koje mi nezamo ili???????????

možda su načuli da nitko neće dati finalnu ponudu zbog previsoke početne cijene od 51,xx kuna??

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

… prije će to biti posljedica odsustsva novih vijesti pa su poneki odlučili presložiti portfelj prije kraja godine … no ovdje bi se strpljivima trebao isplatiti trud, baš kao i Vladi …

To je Optima sindrom, prodaj jeftino jer casha nemaš, a kupuj ono gdje ćeš uhvatiti 10 ili 15% na brzaka, bilo je takvih u zadnje vrijeme da ne nabrajam

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Kupiš firmu u non EU i za pola godine uđeš u EU. Pa gdi još toga ima. Ne stigneš se ni konsolidirati, a već imaš otvoren horizont sa tržištem i visokom klijentelom.
A imaš i proizvod koji je tražen (npr.Dewars)koji je garancija da tehnologije proizvodnje nisu strane. E sad, dal bi ponudio barem tolko kolko se traži ili bi išao ispod cijene ili bi ponudio i malko više……. (uz uvijet da znaš da će biti barem još 5 ponuđača u finalnom krugu)?????

ništa ne sugeriram, samo razmišljam na glas….

al je ovaj dosadan s pritiskom na prodaji, jel to ruždjak prodaje ili?

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

sad sam stvarno zabrinut?..ili imaju neke informacije koje mi nezamo ili???????????

imamo i mi iste informacije ali ih neki mozda drugacije tumace. meni je recimo zapelo za oko uvjetovanje da kupac provede dokapitalizaciju pa se onda pitam kako ce se to provesti i koliko ce vrijediti moj udio. umjesto 51 kn prije ce biti 15, a mozda cak i 20kn. tko zna, al’ tko se prije opekao, a mnogo ih je, sad bjezi glavom bez obzira.

imamo i mi iste informacije ali ih neki mozda drugacije tumace. meni je recimo zapelo za oko uvjetovanje da kupac provede dokapitalizaciju pa se onda pitam kako ce se to provesti i koliko ce vrijediti moj udio. umjesto 51 kn prije ce biti 15, a mozda cak i 20kn. tko zna, al' tko se prije opekao, a mnogo ih je, sad bjezi glavom bez obzira.
[/quote]

netočno, prvo moraju ptkupiti dionice po (najmanje) 51kn, a onda uložiti (najmanje) 120mil u firmu.
mene više zanima jel netko od vas utužio Perkovića i co. pa im sad prosipaju dionice?

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Meni se čini da je ostalo još jako malo padanja ovdje…
Stoga na 35,xx ipak treba kupovati.

…netočno, prvo moraju ptkupiti dionice po (najmanje) 51kn, a onda uložiti (najmanje) 120mil u firmu.
mene više zanima jel netko od vas utužio Perkovića i co. pa im sad prosipaju dionice?

I da je tuzio na dan objave Hanfina rjesenja prije okoncanja tog postupka i pravomocnosti proci ce minimum 4-5 godina.Tako ako je netko i tuzio to je za sada daleka buducnost.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Pričekati start i uključiti se u vlakić.

splićo, jesi ti kupio ovih 50kom po 38 pa ih odmah okačio na prodaju na 39?

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Ne kolega, još ne kupujem! Al budem kupovao, samo sam strpljiv.

New Report

Close