Od četvrtka se nije pisalo na ovoj temi, slabi su bili i prometi, ali je gorespomenuti Ruždjak prodao još oko 2000 dionica i trenutno ima 60 940…
i tako smo mi opet na 46 kn…
pa do kud ovo moze pasti???? 52 pocetna cijena neko prodaje po 47 …ak neko ima kakva saznanja podjeli…
Ajdemo još jednom…
http://www.poslovni.hr/forum/tema/bd62-badel-1862-dd-655?page=113#post_1361508
“Vlada je na današnjoj sjednici donijela odluku o drugom krugu prodaje dionica tvrtke Badel 1862, u kojem se nudi 2.065.828 dionica ukupne nominalne vrijednosti 206,5 milijuna kuna, što je 65,84 posto temeljnog kapitala tvrtke, a početna cijena iznosi 106,5 milijuna kuna. ”
106.500.000 podjeljeno sa 2.065.828 jednako 51.55
51,55 kuna po dionici..
aloooooooooo, NAJMANJE 51.55 po dionici (to znači POČETNA CIJENA)
pa kako može netko prodavati ispod toga.
Pa ova priča je blizu kraja, a ne ko Petrokemija jedno veliko nagađenje…..
alooooooooo
Što ne znači da će netko i prihvatiti tu cijenu. Postoje i ostali uvjeti koje možda neće biti prihvatljive ponuditeljima. Još moraju napraviti dubinsku analizu.
Nema tu nikakve garancije. Ako ne bude niti jedne ponude, ide novi krug sa manjom minimalnom cijenom.
Ne kažem da će tako i biti, ali nema garancije da će ova ponuda proći.
Tko kupi BADEL ima tržište čitave bivše Jugoslavije i sve njezine iseljenike diljem svijeta i koji milijardu Kineza ako budu kupili baš oni, ako ne, kupiti će drugi. A vi i dalje prodajte po 45. Mislim zahvaljujem, podebljao sam ali molim onda malo niže.
Predlažem vam svima da nazovete AUDIO, i da pitate na što sve pravo imaju kompanije koje su ušle u drugi krug, sve imaju pravo na takozvani screening poduzeća, nisam siguran u kojem trajanju. Mislim da bi Vam to bilo najpametnije, ja sam ih jednom zvao pa iz tog razloga i ovo pišem
Srdačan pozdrav!
Onaj više ne rasprodaje, nema više skrivenih, ima samo nestrpljivih malih koliko vidim. Jedan članak o prispjelim ponudama i ovo ide na 52 kn. CCA 20% više od ovih malih što prodaju a možda i mnogo veći postotak ovisno koliko je zakucaju dole.
Dobro si rekao da to nije isto, jer nije ni slično. Koji to luksuzni viski proizvodi Badel? [emo_smijeh][emo_smijeh]
… Koji to luksuzni viski proizvodi Badel? [emo_smijeh][emo_smijeh]
Ja znam za Mirogojcek. Jeftino pakiranje uz kvalitetan proizvod je bila tajna uspjeha. Proizvod koji je sam sebi bio marketing.
Dobro si rekao da to nije isto, jer nije ni slično. Koji to luksuzni viski proizvodi Badel? [emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]
Koji luksuzni viski?
E, jedan od boljih.
Imaš na Badelovim stranicama, zato i jesu pristigle ponude od top igrača
[emo_cool]