Bojim se da to neće biti ovaj tjedan, jer se kod nas sve prolongira, rokovi- nebitno,moja prognoza : Kinezi, cijena 55kn.
to se mora dogoditi uskoro, državne financije su u problemima bez te uplate
Koje uplate kolega ?…
Na sjednici vlade od 08.11.2012 donesena je odluka o prodaji ali vremenski rok je 90 dana..!!!!..nacekat cemo se jos.
Zadužuje se Agencija da sve potencijalne ponuditelje iz točke I. ove Odluke, pozove na dostavu obvezujuće ponude za kupnju dionica Društva sukladno ovoj Odluci, pisanim putem u roku od 15 dana od dana donošenja ove Odluke.
Rok za podnošenje obvezujućih ponuda je 90 dana od dana upućivanja poziva za prikupljanje obvezujućih ponuda za kupnju dionica Društva.
U slučaju potrebe ili zahtjeva potencijalnog ponuditelja u postupku prikupljanja obvezujućih ponuda za kupnju dionica Društva, Agencija može odobriti produžetak roka za podnošenje obvezujuće ponude, ukoliko to ocijeni opravdanim.
VI.
Agencija ima pravo ne prihvatiti niti jednu pristiglu ponudu.
VII.
Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.
Pozdrav
Svi spominjete Ruždjaka i njegovo skraćivanje pozicije, a meni nije jasno kako je on mogao na burzi skratiti poziciju za 17000 komada uz tako mali ukupni promet… Nije li vjerojatnije da prebacuje dionice na skrbnički račun ili je možda u pitanju transakcija izvan burze. Možda nešto krivo zaključujem. Ispravite me ako griješim.
možda ipak ne kinezi….
E, ako ovo sutra na natjera Ruzdjaka da se konačno pomakne prema 60kn, ništa neće.
Griješiš. Sve je do sada uspio prodati preko burze, vjerovao ili ne.
Koje uplate kolega ?…
Na sjednici vlade od 08.11.2012 donesena je odluka o prodaji ali vremenski rok je 90 dana..!!!!..nacekat cemo se jos.
Zadužuje se Agencija da sve potencijalne ponuditelje iz točke I. ove Odluke, pozove na dostavu obvezujuće ponude za kupnju dionica Društva sukladno ovoj Odluci, pisanim putem u roku od 15 dana od dana donošenja ove Odluke.
Rok za podnošenje obvezujućih ponuda je 90 dana od dana upućivanja poziva za prikupljanje obvezujućih ponuda za kupnju dionica Društva.
U slučaju potrebe ili zahtjeva potencijalnog ponuditelja u postupku prikupljanja obvezujućih ponuda za kupnju dionica Društva, Agencija može odobriti produžetak roka za podnošenje obvezujuće ponude, ukoliko to ocijeni opravdanim.
VI.
Agencija ima pravo ne prihvatiti niti jednu pristiglu ponudu.
VII.
Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.
Pozdrav
jasno je da će se ovaj posao okončati u prvom kvartalu 2013., kada su proračunske potreba najveće a uplata u proračun je najmanje
Svi spominjete Ruždjaka i njegovo skraćivanje pozicije, a meni nije jasno kako je on mogao na burzi skratiti poziciju za 17000 komada uz tako mali ukupni promet… Nije li vjerojatnije da prebacuje dionice na skrbnički račun ili je možda u pitanju transakcija izvan burze. Možda nešto krivo zaključujem. Ispravite me ako griješim.
Pa evo da te ispravimo.U 4 trgovinska dana 16,19,20 i 21 studenog protrgovano je 25660,a on je od tada dodatno skratio poziciju za jos 1200 komada.
Strok grupa nece ponudit vise od kune. Svi ti Strokovci su naucili kupovat po kunu.
Nema BD62 spasa dok se ne izvrši deratizacija i polove štakorčine koje su ga dovele u takvo stanje . Naravno i Perković mora odgovarati za uništenje takve tvrtke !
Uništiti takvu tvrtku koja je imala prvoklasne proizvode : vina , vinjake , mirogojček , vlahov , likere , sokove, naru , inku ,pepsi , vodu , kapljicu …..i da nitko za to ne završi barem u Remetincu ?
Samo treba sljediti trag novca ! Nesrazmjer između imovine i zarada lopina sadašnjih i bivših !
Pa te lopine bi uništile tvrtku i da dilaju drogu !
Pij malo , pij dobro !
Živjeli !
Da potsjetim :
Cezar
Šljivovica
Vigor
Patria
Johnni Walker
Glembaj
Stock
Zrinski
Viarije Dingač
Daruvar
Križevci
Svirće
Smokvica
Vrbička Žlahtina …..
Kalničke vode
Nara
Pepsi
Inka …..
Napravili dug od 206.000.000,00 kn !
I niko još nije završio u Remetincu ?
[/quote]
http://www.poslovni.hr/vijesti/teske-optuzbe-procitajte-pismo-malih-dionicara-badela-milanovicu-205561.aspx
I dalje prave ogromne gubitke a nitko nije završio u Remetincu !
Zar je teško pratiti trag novca ?
220.000.000,00 !
Kako je moguće uništiti takvu tvrtku ?
Perković uživa na Murteru uzgajajući masline a Zvjezdana je postala zvjezda u Ministarstvu .
Gospoda su nagrađena ko da su napravili dobit 220 miliona !
[/quote]
[/quote]
Pa evo da te ispravimo.U 4 trgovinska dana 16,19,20 i 21 studenog protrgovano je 25660,a on je od tada dodatno skratio poziciju za jos 1200 komada.
Strok grupa nece ponudit vise od kune. Svi ti Strokovci su naucili kupovat po kunu.
Ružđak prodaje na burzi, tu spora nema. A što se tiče Stock grupe, uvjete iz natječaja znaju, ne bi ni otkupljivali dokumentaciju da misle nudit kunu. Mada su meni ovdje Kinezi daleko izgledniji kupci. Njima je to sića. A zašto ovaj majstor prodaje, već sam Vam gore napisao. Nema on vremena čekati javnu ponudu. A opet isto tako ne vjerujem da će prodavati ispod 50
@ledsamurai
Ma mislio sam na strok grupu.Znas kako su ini Strokovi u nas pazarili. Koji je to razlog sto Ruzdjak prodaje?? Pa interes mu je dobit sto vise. Nadalje kako sam cuo to i nisu stvarno njegove dionice nego ih je cuvao za nekoga.Taj netko se isto spominje kao moguci kupac.
Prica s Kinezima je predimenzionirana. Nisu oni bas toliko glupi da kupuju nista za nesto.
ma neka ovi genijalci maknu naloga sa kupnje i prodat ce Ruzdjak i po 40
Štrok, kakav Štrok? Tko nije čuo za Stock, neke se ovdje ne javlja.