BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zivo me zanima moze li HANFA, neko drugo sluzbeno lice ili broker koji je izlozio njegov nalog na svoju ruku ga i povuci, kad mu se stave do znanja sve činjenice, koje je gore iznio kolega…..pa neka on lijepo onda prodaje svoje dionice preko njuskala ili kako već zna.

Kirling trebao si im reći da je to tvoja privatna stvar i da se za sve potrebno obrate tvom odvjetniku.

Dobro je Ruždjak stisao prodaju i danas, prva 3 H naloga.

vid'la žaba...

Kvart99 to i mene zanima.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

4.RUŽDJAK MARIJAN (89125045917)79.690 2,54 Osnovni račun

Da imamo za usporedbu u četvrtak i petak [emo_smijeh]

Ovaj je skratio poziciju za skoro 17000 komada

4. RUŽDJAK MARIJAN (89125045917) 62.958 2,01 Osnovni račun

Treba spustit naloge na 35-40 kuna.Zasto mu omogucit da izlazi po visim cijenama kad ionako ima namjeru izac.Izaci ce on ovako i onako.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

– od 11 ponuda, povjerenstvo će ovaj tjedan izabrati najbolju za kupnju većinskog paketa dionica Badela, prognoza rasta cijene dionice: 30-70 posto?

– od 11 ponuda, povjerenstvo će ovaj tjedan izabrati najbolju za kupnju većinskog paketa dionica Badela, prognoza rasta cijene dionice: 30-70 posto?

Aha,zato Ruzdjak i prodaje. Draze mu je manje ,a sladje valjda.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Aha,zato Ruzdjak i prodaje. Draze mu je manje ,a sladje valjda.
[/quote]

nama tu prometa sinko, dok se ne objave ponude

koliko očekujete da će potencijalni kupci ponuditi za državni paket?

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

PA šta čekaš udaraj po kupnji

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Bojim se da to neće biti ovaj tjedan, jer se kod nas sve prolongira, rokovi- nebitno,moja prognoza : Kinezi, cijena 55kn.

vid'la žaba...

Afganistanci oko 75 kuna,Japanci oko 68,Malezijci oko 72.Ruzdjak 50 i nize.

New Report

Close