Zivo me zanima moze li HANFA, neko drugo sluzbeno lice ili broker koji je izlozio njegov nalog na svoju ruku ga i povuci, kad mu se stave do znanja sve činjenice, koje je gore iznio kolega…..pa neka on lijepo onda prodaje svoje dionice preko njuskala ili kako već zna.
Kirling trebao si im reći da je to tvoja privatna stvar i da se za sve potrebno obrate tvom odvjetniku.
Kvart99 to i mene zanima.
4.RUŽDJAK MARIJAN (89125045917)79.690 2,54 Osnovni račun
Da imamo za usporedbu u četvrtak i petak [emo_smijeh]
Ovaj je skratio poziciju za skoro 17000 komada
4. RUŽDJAK MARIJAN (89125045917) 62.958 2,01 Osnovni račun
Treba spustit naloge na 35-40 kuna.Zasto mu omogucit da izlazi po visim cijenama kad ionako ima namjeru izac.Izaci ce on ovako i onako.
– od 11 ponuda, povjerenstvo će ovaj tjedan izabrati najbolju za kupnju većinskog paketa dionica Badela, prognoza rasta cijene dionice: 30-70 posto?
– od 11 ponuda, povjerenstvo će ovaj tjedan izabrati najbolju za kupnju većinskog paketa dionica Badela, prognoza rasta cijene dionice: 30-70 posto?
Aha,zato Ruzdjak i prodaje. Draze mu je manje ,a sladje valjda.
Aha,zato Ruzdjak i prodaje. Draze mu je manje ,a sladje valjda.
[/quote]
nama tu prometa sinko, dok se ne objave ponude
koliko očekujete da će potencijalni kupci ponuditi za državni paket?
PA šta čekaš udaraj po kupnji
Bojim se da to neće biti ovaj tjedan, jer se kod nas sve prolongira, rokovi- nebitno,moja prognoza : Kinezi, cijena 55kn.
Afganistanci oko 75 kuna,Japanci oko 68,Malezijci oko 72.Ruzdjak 50 i nize.