Pa majketi šta je ovom?
ma da nema ovog bezveznjaka koji prodaje na 51-52 kn cijena bi već bila preko 60 kn.
nije mi uopće jasan jer nakon privatizacije će biti javna ponuda po minimalno početnih 51,58 kn, a obzirom na 11 ponuditelja vjerojatno će cijena biti iznad 60 kn, možda i 70 kn..i on sada kipa na 51 kn [emo_zacudjen]?!?!
Pa što se čudite. Jučer je davo po 50 šakom i kapom. Dan prije toga dok je račun još bio blokiran i po 44.
Pa njemu je cilj prije koju godinu bio otjerat Dioki u stečaj da ne bi morao dat PZP, tako da tu ništa nije neobično.
Pa onda je sad vrijeme za kupnju po tim cijenama. Ako će biti kao što pišete onda je ovo sigurna oklada [emo_smijeh].
Ima tu još dosta nepoznanica, ali ja sam uzeo danas pa što bude. Očekujem da se i ostatak zarade sa Dalekovoda koja nije mala, prelije ovamo. Dva, tri malo jača igraća i moglo bi i ovdje biti svačega. Vrijeme će pokazati da li je moja današnja odluka bila dobra ili nije. [emo_vrtimise]
I kako bi naš kolega novinar barmen rekao, savjet ne tražim niti bih ga dao 🙂
Hm ovdje vlada velik interes, prometi su za Badel veliki, i ja sam konačno kupio, vidjet ćemo gdje će me to dovesti. Ovaj dosadnjaković na prodaji će kad tad nestati ili barem podignuti ljestvicu.
Bahahah ovaj svoje dionice nije zaradio radom, ovaj ih je ili ukro ili dobio jer ovako prodaju samo fondovi ili ratni profiteri. Nestat ćeš pa će poletit na 60 kuna viđeno zilijon puta na ovoj žaborečini[emo_zloban]
Bome, pala je prva tisućica od jednog kupca. Ako se nastavi s takvima, moglo bi se ovo riješit prije očekivanja.
Jel se to ovaj konačno opametio pa prodaje skuplje? Bilo bimu pametno to micati naviše prema 60 jer interes postoji.
Proaktivan neki momak[emo_ooooo] eno ne pušta nekom malom da proda 100 kom lipu ispod njega.
Jel se to ovaj konačno opametio pa prodaje skuplje? Bilo bimu pametno to micati naviše prema 60 jer interes postoji.
A zašto bi micao? Bolje da mi kupujemo jeftinije, nego da on prodaje skuplje [emo_smijeh]