BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupac Badela 1862 mora dati 226 mil. kuna

Čačić veli:”Iza polovice pisama namjere koja su pristigla u AUDIO stoje ozbiljne međunarodne tvrtke…..”

marcello

KUPAC MORA OSIGURAT 226 MIL?
226 000 000(106,5 MIL + 120 MIL DOK)/ 2055060(DIO DIONICA KOJE DRŽAVA REŠAVA) = 110 KN ?

Je, samo jedna mana. Dokapitalizacijom se povecava i broj dionica koje kupac ima. Pa ti racunica vise ne stima.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

[emo_ooooo]

KUPAC MORA OSIGURAT 226 MIL?
226 000 000(106,5 MIL + 120 MIL DOK)/ 2055060(DIO DIONICA KOJE DRŽAVA REŠAVA) = 110 KN ?

Je, samo jedna mana. Dokapitalizacijom se povecava i broj dionica koje kupac ima. Pa ti racunica vise ne stima.
[/quote]

Budi ljubazan pa daj link gje se to spominje dokapitalizacija i povečanje broja dionica? [emo_cool]

marcello

A tih 120 milijuna ce kupac pokloniti Badelu?

Zasto mislis da ta sredstva ne bi usla u drustvo dokapitalizacijom? Ili mozda kredit drustvu?

Sto dobivas zbrajanjem tih iznosa? Zbrajas kruske i jabuke.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

dokapitalizacija 48% ispod nominale?

Zasto mislis da ta sredstva ne bi usla u drustvo dokapitalizacijom? Ili mozda kredit drustvu?

Nisam pisao o “poklonima”, kreditu, kruškama i jabukama nego zamolio da daš link (ili citat ako ti je lakše) gdje se spominje dokapitaliizacija.[emo_smijesak] Hvala!

marcello

Referencirao sam se na post na koji sam odgovorio. A pise iza brojke DOK.

Nigdje ne tvrdim da ce biti dokapitalizacija. To ja neznam. Kao sto niti neznam rezultat natjecaja u tijeku. Ali se cifre ne mogu tek tako zbrajati pa podjeliti s brojem dionica. Pogledjate slicne slucajeve. Recimo Belje.

Ne ulazim u to koliko Badel vrijedi.

Nisam pisao o "poklonima", kreditu, kruškama i jabukama nego zamolio da daš link (ili citat ako ti je lakše) gdje se spominje dokapitaliizacija.[emo_smijesak] Hvala!

[/quote]

Ovo si mogao i sam naći ako si pismen

Riješeno. U odluci vlade piše jasno:

“Programom ulaganja mora biti predviđeno ulaganje u novčanom iznosu u Društvo
u visini od minimalno 120.000.000,00 kn u roku od 90 dana od dana sklapanja Ugovora o prodaji i prijenosu dionica radi financijske konsolidacije Društva….”

[emo_palacg]

marcello

[/quote
Nisam pisao o "poklonima", kreditu, kruškama i jabukama nego zamolio da daš link (ili citat ako ti je lakše) gdje se spominje dokapitaliizacija.[emo_smijesak] Hvala!

Ovo si mogao i sam naći ako si pismen

[/quote]

Are you talking to me stock? [emo_zacudjen]

marcello

sa 50 do 100 dionica nam ruse cijenu…pa zar je stvarno nekom sila za 2500 kn.. bolje da se ne bavi dionicama…

Blokada računa??

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/twoQOU6rHviaoZ32wOSONQ==.pdf

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close