BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/iznenadujuci-interes-ulagaca-za-badel-1862-214094.aspx
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

[cool]
pred Badelom su izuzetno dobri i zanimljivi dani….

cash je cash,a sve ostalo je sex!

ma badel je svoje odradio …. sad lagani pad na 70 kn i čekanje formalne ponude [yawn]

S obzirom na večinu "kvallitetnih" postova na ovom topicu izvjesno je da je "mirogojček" prošireno i obljubljeno piće…… [thumbsup]

marcello

koliko je država "platila" ovu dijonicu?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

koliko sam ja pratio, država nije ništa platila nego su izdane nove dionice u zamjenu za dug koji država nije imala odakle naplatiti!

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Odbijeni tužbeni zahtjevi Perkovića.

http://www.poslovni.hr/vijesti/odbijeni-tuzbeni-zahtjevi-ante-i-ivana-perkovica-protiv-badela-1862–214130.aspx

marcello

Današnji Večernji: Država tvrtku preuzela zbog duga, a sad će je dobro prodati
Za Badel 1862 natjecat će se Stock, Podravka, Kinezi, Berkowitz,…

Današnji Večernji: Država tvrtku preuzela zbog duga, a sad će je dobro prodati
Za Badel 1862 natjecat će se Stock, Podravka, Kinezi, Berkowitz,…

Ide badel samo gore,ovi sto nisu iskoristili priliku pa usli,samo nek pricaju bajke… [thumbsup]

http://www.vecernji.hr/biznis/za-badel-1862-natjecat-ce-se-stock-podravka-kinezi-berkowitz-clanak-446374

Nije država glupa,pa da nece znat Badel skupo i dobro prodat i odlično zaradit na njemu kao i sto članak kaze (a ne da tu stalno slusamo i citamo mudrolije malog broja forumaša kojima sve propada i kako ništa ne vrijedi) očito 11 ponuđača smatra da vrijedi a neki tamo anonimac piše kak je vrijednost ovolika a ne onolika!

[cool] [thumbsup] [thumbsup]

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su među 11 pretendenata na Badel domaći prehrambeni div Podravka, kineska tvrtka Tadee Holding Group, ciparska Photos Photiades grupa, kanadska tvrtka Adria Pacific, Stock, tvrtka Salomona Berkowitza te investicijski fond iz Češke koji u svom portfelju ima kompanije u sektoru alkoholnih pića.

koliko sam ja pratio, država nije ništa platila nego su izdane nove dionice u zamjenu za dug koji država nije imala odakle naplatiti!
[/quote]
[lol] [lol] [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

[/quote]
[lol] [lol] [thumbsup]
[/quote]

Bar 100kn po dionici…al nema veze!! [thumbsup] [lol]

[/quote]
[lol] [lol] [thumbsup]
[/quote]

Bar 100kn po dionici…al nema veze!! [thumbsup] [lol]
[/quote]

pa što se onda ne nakrcaš po 80 kn, prodaje ne fali [tongue]

New Report

Close