ovo je genijalno. Nekome je stvarno u interesu da se cijena slučajno ne odlijepi od 430 KN ni na asku ni na bidu… Ja stvarno ne razumijem kakvom ulagaču može biti u interesu da se već više od 6 mjeseci održava i zacementira ta cijena te da se miče gore dolje najviše u rasponu od 10 KN…
A tko zna sto se krije iza toga
Kostelany je lijepo rekao: rijetko tko dočeka porast, mnogi odustaju prije toga.
A tu se igra dugoročna igra iscrpljivanja, pa tko izdrži.
siguran sam da će bd62 ići gore.
vidjet ćemo kako će se odglasati zakon za 0,5 promila
a pa ima badel i svjetlu perspektivu sa vodama 🙂 UNIQA 🙂
siguran sam da će bd62 ići gore. vidjet ćemo kako će se odglasati zakon za 0,5 promila
a pa ima badel i svjetlu perspektivu sa vodama 🙂 UNIQA 🙂
buy_sell:
”
siguran sam da će bd62 ići gore. vidjet ćemo kako će se odglasati zakon za 0,5 promila
”
slažem se [smiley1]
Kostelany je lijepo rekao: rijetko tko dočeka porast, mnogi odustaju prije toga. A tu se igra dugoročna igra iscrpljivanja, pa tko izdrži.
Istina je to što kažeš, no nad ovom dionicom netko očito misli da ima monopol nauštrb ostalih igrača i čini se izvjesnim da se ovdje ne radi samo o zakonu ponude i potražnje, već o nečemu trećem. Živi bili pa vidjeli…
Je tako je i kod nekih drugih dionica, ali evo opet neko skida s aska, možda ovaj puta niko nebu uvalil po bidu.
Je tako je i kod nekih drugih dionica, ali evo opet neko skida s aska, možda ovaj puta niko nebu uvalil po bidu.
na asku bas i nema puno dionica, al nemrem vjerovat koliko puta iz dana u dan taj “netko” moze prodavat istu foru. nadam se ne jos dugo
I meni se čini da je Badel zacementiran na ovim razinama.
Ako se dobro sjećam svojevremeno su najavljivane velike investicije , i što je ( možda ) još važnije najava o nižim cijenama za njihovu vodicu samo kako bi povećali prihode.
Ali tu nema onda dobiti….[smiley8]