u svako slucaju bit ce zanimljivo vidit u ponedeljak kaj ce bit
Sigurno ide smanjenje tk na 100 kn, ali mislim da ovo nije tipicni swap. Koja bi bila logika u tome? Moglo bi se tu desit da se dugovi otpisu a pare uplate. Iskreno sumnjam u vjerodostojnost i kvalitetu prenosenja vijesti dok se radi o business hr kao kao i znanje njihovih novinara. Zato to tvrdim. Neam blage o tim modelima ali to ne znaci da ne bumo pogledali [proud]
napisao sam vam prije dva mjeseca da je badel u razini magme i hg spota.nema kapital uopće.ovo što sad pokušavaju je samo zamjena za dugove prema državi a kapitala nema niti ga država može novog upumpati u badel.dalje ostaju dugovi prema privatnim bankama koji su enormni i kroz današnje poslovanje teško da ga mogu servisirati,tako da će sigurno biti još jedan swap debt-equity i ulazak par banaka,zabe i hpb u dioničku strukturu.
samo mi nije jasno tko je bio optimist i kupovao po 70 kn,svaka mu čast na špekulaciji
Blackstone, sretan si ti čovjek, nemaš dionice Badela………Magma je daleko sigurnija. [lol] [lol] [lol]
napisao sam vam prije dva mjeseca da je badel u razini magme i hg spota.nema kapital uopće.ovo što sad pokušavaju je samo zamjena za dugove prema državi a kapitala nema niti ga država može novog upumpati u badel.dalje ostaju dugovi prema privatnim bankama koji su enormni i kroz današnje poslovanje teško da ga mogu servisirati,tako da će sigurno biti još jedan swap debt-equity i ulazak par banaka,zabe i hpb u dioničku strukturu.
samo mi nije jasno tko je bio optimist i kupovao po 70 kn,svaka mu čast na špekulaciji
100% ispravno mišljenje, ali na svakom je da samostalno odlučuje što će napraviti sa svojim novcem, ali sugeriram: osobno ne bih na ovoj razini kupovao s obzirom na trenutnu situaciju o kojoj sam dobro obavješten ali je ovo javni forum pa ne bih u detalje. Preporučam oprez.
Opreza nikad dosta! Zato vam preporučam da budete oprezni kad čitate postove o preporučenom oprezu, možda vas netko hoče spasiti od opreznih budućih prinosa ili……čak gubitaka. Tako dugo dok oni ne dokupe…..oprez!
Badel 1862 o Vladinoj odluci
http://www.poslovni.hr/vijesti/badel-1862-o-vladinoj-odluci-182577.aspx
9. srpanj 2011.
Badelov ‘Vodič za vina’ dostupan i za Android mobitele
http://www.poslovni.hr/vijesti/badelov-vodic-za-vina-dostupan-i-za-android-mobitele-182911.aspx
Po ovome ispada novi BVPS cca 51,50Kn ili griješim…?