Gdje je stiglo danas?
Link?
Ovo pitam čisto iz kurtoazije, slažem se s ovim Psi laju…
[/quote]
Stiglo poštom na kučnu adresu
Danas stiglo rješenje Hanfe poštom sa dvadesetak stranica obrazloženja o nalogu za preuzimanje. Nemam namjeru uopče čitati!
Ionak bude sve završilo po onoj staroj: Psi laju…….
Gdje je stiglo danas?
Link?
Ovo pitam čisto iz kurtoazije, slažem se s ovim Psi laju…
[/quote]
Dolazi poštom na kučne adrese dioničara! Kod mene jutros. Za ostale neznam, Zagreb je valjda udaljeniji od Badela, ha, ha?
Papir se zove RJEŠENJE
1. Utvrđuje se da je za Antu Perkovića iz Zagreba……Marijana Ruždjaka iz Z……Boženku Lozu iz Z….i Ivana Perkovića iz Z……a koji djeluju zajednički, dana 07. listopada 2009. godine nastala obveza objavljivanja ponude za preuzimanje dioničkog društva Badel 1862 dd………
2. Nalaže se…..(istima) u roku od 30 dana od dana konačnosti ovog rješenja u skladu s odredbama Zak. o preuzimanju d.d. podnijeti HANF-izahtjev za odobrenje objavljivanja ponude za preuzimanje, ponudu za preuzimanje i isprave iz čl. 22 stavka………i t.d.
Datum Rješenja je…….16. rujna 2010.
Trebali bi to dobiti svi dioničari ili su već dobili.
Uz to je popratni dopis Badela od 01. listopada 2010. Isti završava rečenicom:
"Poziv za izvanrednu G. skupštinu bit će objavljen u N.N. u srijedu 06.10.2010 godine te na web stranicama Društva….a sadrži dnevni red prijedloge odluka koje donnosi Gglavna skupština i potrebne upute vezane uz održavanje G.S.
Nisam provjeraval ali sad već sve mora biti na web stranicama Badela!
@joka14
hm…prodaja kal voda (ali zbog nastanka obveze treba g.s.= što je riješeno….ostane im cca 5 milj od toga, pretvaranje duga u vlasnički kapital od strane države, micanje ove blokade sutra ili u ponedeljak…postojanje obveze za preuzimanje….Da kad samo ovako nabacam iz glave na prvu…u potpunosti se slažem s vama [thumbsup]
P.S.: pitanje je ionako bilo retoričko, samo da bi se potaknula rasprava [wink]
ovo je post od 23.09….i za sada nekako sve ide kao po špagi…. [cool]
@hladno piv
ne znam kako drugi ali ja dokupljujem…hm bar pokušavam jer teško ide…nekako ljudi baš i ne daju [smiley]
Kako ne damo? Pa sve moje su na asku samo se potrudi doći do njih!
@ marcello & početnik
A tko šalje, Badel, HANFA, SKDD….?
Poziv je objavljen u NN
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2074051.html
@ marcello & početnik
A tko šalje, Badel, HANFA, SKDD….?
Poziv je objavljen u NN
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2074051.html
SKDD
Evo da se ne potrošite tražeči:
7. listopad 2010.
Skupština Badela 1862 odlučivat će o integraciji s Eurobevom i prodaji imovine
Izvanredna Glavna skupština Badela 1862 održat će se 25. listopada u Zagrebu, stoji u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.
Između ostalog, na Skupštini će se odlučivati o davanju suglasnosti na usvojene programe Uprave i Nadzornog odbora, odnosno o planu restrukturiranja iz svibnja ove godine i planu financijskog restrukturiranja iz rujna 2010. godine. U sklopu plana restrukturiranja Glavna će skupština donijeti odluke o integraciji Badela 1862 i Eurobeva, zatim o prodaji i davanju u zakup imovine koja nije u funkciji profitabilnosti poslovanja, te o davanju u zalog imovine društva. Također, odlučivat će se o organizacijskom restrukturiranju.
(pd)
Ne kužim kaj im znači ta “integracija”? Koji su status onda imali do sada?
Dobila danas papire….hm.sve me ovo nažalost previše podsjeća na Transadriju i to vrlo nedavno….Tamo me dobro vozaju, a čini mi se da ću istu sudbinu doživjeti i ovdje sa pravnom državom i vladavinom zakona….
Pronašao sam podatak da je Badel postao vlasnik Eurobev-a još 2007 godine. S obzirom da sam obično podaleko od sokova [angry]nisam pratio tu firmu. No našao sam neke osnovne podatke:
http://www2.hgk.hr/izvoznici/izvoznik.asp?mbr=2021358
Znači da će na izvanrednoj G. skupštini doći do spajanja (integracije, kako piše) u jednu firmu. Dobro, smanjenje troškova i t.d.