Novac na računu sam po sebi u tolikoj količini nije loš pokazatelj.To ne znači da se taj novac nije mogao možda i bolje koristiti.Budi siguran da g.Škoro zna što želi s njim.On u ovom agregatnom stanju pripada svim dioničarima odnosno krasi bilancu društva.Doći će vrijeme kad će pronaći tokove u pravcu koji je optimalan kako za većinskog vlasnika tako i za nas male dioničare.Ja u to ni najmanje ne sumnjam.
Sutra su u Rugvici Dani polja hibrida kukuruza BCa.Okupljanje i program počinju od 10i30h prostorijama društva i zavrašava u 13i30h zajedničkim druženjem.Između dosadašnjih rekordera biti će predstavljeni i 8 novih hibrida.
Samo bih primjetio da propašću našeg stočarstva kukuruz gubi na značaju.
Pred sobom imam novi katalog strnih žitarica i ni spomena o sortnim svojstvima na bolesti i sjetvenim normama, a to je danas vrlo bitno za prag odluke o sjetvenom sortimentu svakog seljaka.
Pa ovo je tema BC instituta!? Ako ovo i jesu reklame, onda imaju pravo biti ovdje!?
Pošovani forumaši, molim Vas da pišete istinite i točne podatke i činjenice o Bc institutu.Lažni podatci navode druge ljude da promjene svoje mišljenje o dionici Bc instituta. I ja mogu napisati …ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju… , ali Vašim neistinitim prikazivanjem pravog stanja zavodite kupce. Postoji stara narodna izreka – ili držo lotru ili obavljao djelatnost isto odgovaraš. Dakle razmislite što pišete
Zna li možda neko, koliko Bc institut ima potraživanje od jedne tvrtke iz zagorja, i kako ce to naplatiti?
Dobro, i koji je konkretno problem s tom naplatom? Bc to ne može naplatiti ili ne želi?
Kolega @rakitic, što želite postići svojim pisanjem?
neće doći do ugroze poslovanja radi tih 7 milijuna kuna.sve da ih i otpišu poslovanje im ostaje bolje nego u 99,9% hrvatskih firmi.
Jel vi mene osuđujete, što sam Vam prikazao istinu? Ne razumijem, ovo nisu političke stranice pa da moramo uljepšavati stanje.Niti braniti promašaje. Ovdje treba prikazati i diskutirati o što realnijem stanju. A što bi ja to trebao postići kao mali dioničar ove tvrtke, nego inzistirati na transparentnom i odgovornom poslovanju.
Mislim da se propusti uprave ne trebaju sakrivati.