Znači, ovdje kad je loša godina, profit se poveća 50%. Bojim se pomisliti što će bit kad bude dobra godina.
Meni legla dividenda i to 20 kuna po dionici.
Ja samo dao punomoć i moj opunomoćenik je glasao za protuprijedlog.
Izgleda da je nama koji smo tako glasali isplaćeno 20 kuna.
Isplati se malo potrudit.
Ovima koji nisu ni bili na skupštini navodno neće ni isplaćivat, a ovi mudraci koji su glasali za 8,30 kuna, toliko će i dobiti.
Ma sta ti pricas,ako je to tako mislim da je to najveca glupost sto sam do sada cula.Stvaras samo nemir na burzi.Znaci ja sada koja zivim u Splitu primjera radi,vise me dode taj put nego cijela dividenda koju bi mogao
dobiti.
Pa tko je tu lud,ili pametan.
Legla (zaba).
Oko 7,20 kn po dionici.
Nisam bio na skupštini jer sam plovio (posao) tako da ne znam o čemu stock govori.
lp
I jos mi nije nesto jasno,zasto se mora cekati 30 dana dok isplate dividendu,pa na DAX-u se odmah nakon sto se izglasa dividenda,za dva dana ti je vec uplaceno na racun bez kopije osobne i kopije racuna,ide sve automatski.A ne ovo uvjek prave neke teskoce ljudima,samo da ne dodes do para.Iako nisu neke pare,ali i jesu.
Meni legla dividenda i to 20 kuna po dionici.
Ja samo dao punomoć i moj opunomoćenik je glasao za protuprijedlog.
Izgleda da je nama koji smo tako glasali isplaćeno 20 kuna.
Isplati se malo potrudit.
Ovima koji nisu ni bili na skupštini navodno neće ni isplaćivat, a ovi mudraci koji su glasali za 8,30 kuna, toliko će i dobiti.
Samo 20 kuna? Meni je legla od 50 kuna po dionici. Imaš onu prostoriju lijevo od one gdje je bila skupština, i tamo je bio jedan stol i ženska na naočalama, onako frčava. Njoj si samo trebao napisati koliku dividendu želiš i to si i dobio.
Ma sta ti pricas,ako je to tako mislim da je to najveca glupost sto sam do sada cula.Stvaras samo nemir na burzi.Znaci ja sada koja zivim u Splitu primjera radi,vise me dode taj put nego cijela dividenda koju bi mogao
dobiti.
Pa tko je tu lud,ili pametan.
Pa kad meni iz Cavtata nije bio problem poslati punomoć što se ti iz Splita pjeniš.
Varijabilna dividenda ? To ima samo kod nas .
Dali je to zakonski moguće uopče?
sjelo i meni… za svaku dionicu su mi uplatili posebno… za prvu 1kn, za drugu 2kn, za 200. – 200kn… čim više dionica imaš to dobiješ veću dividendu… e sad jel to po zakonu, ne znam, ali meni super… moram još dokupiti… javili mi da ako imaš preko 300 dionica da onda dobiješ dividendu svaki kvartal…