BCIN (BC institut)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BCIN (BC institut)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stvarno ne mogu vjerovat da će se u ovoj situaciji drzat tih krutih pravila kao pijan plota.

Kao da namjerno zele umrtviti i ono što malo vrijednih firmi što je ostalo.

Meni je čak i drago da je se ovo desilo.
Poseban režim ima posebnu draž,a uopće ne dvojim da smo već slijedećeg tjedna u redovnom trgovanju,žao mi je samo što sam bio odsutan prošli petak.

I dalje nitko ne komentira promet u petak?Nitko ne komentira fer vrijednost.
Koliko ticker BCIN vrijedi?Zašto baš sad su se pojavile određene špekulacije?

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Kada vidimo do kojih je promjena u TOP 10 došlo biti ćemo pametniji…

Jel ide ovo već danas iznad limita gornje blokade u posebnom rezimu ?

Pa nije bila neka euforija ali na 350 nije falilo kupnje!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Ovo je bila prodaja po sistemu daj što daš.

Očito to nekima puno ne vrijedi, pa se prodaje dok još ima kupnje. [emo_zacudjen]

A gdje su junaci svi mukom umukoše,sad možemo lagano po starome ili je ovo ipak neka druga igra…

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Osim prometa koliko treba transakcija u tjednu da se vratimo u redovan režim trgovanja?

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Najmanje jedna dnevno, 15 u tjedan dana. Jučer odrađeno 8

Nemoj misliti na m2!

Najmanje jedna dnevno, 15 u tjedan dana. Jučer odrađeno 8

Danas 5 transakcija znači sveukupno 13 još fali prometa na skromnih 57.000 kuna smo ovaj tjedan ali čvrsto vjerujem u povećanje likvidnosti.Sutra promjene u top10 baš me zanima tko je kupovao?

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

lako za broj transakcija, poanta je da po 350 kn većina ulagača ovu dionicu smatra fer vrednovanom i ne želi je kupovati,tako da ako se i vrati u redovan režim, trgovat će se opet oko 300 kn, +/-10 kn

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

New Report

Close