Meni je danas najznačajniji podatak da više od 50 stranih financijskih institucija čeka dozvolu za rad u Hrvatskoj.
Od kuda taj podatak?
Još prije 4-5 mjeseci kad sam kupio ovu dionicu sam shvatio koliko je dobra. Koliki potencijal.
Isto tako je bila i dobra tema na forumu. Malo forumaša, uglavnom stari, ozbiljne diskusije…sada kad je skočila >10% i uz ovakav promet, odjednom su se pojavili lokalni dušebrižnici kojima je ovaj rast neutemeljen, kako raste da se veliki istresu… pa, cjenjena gospoda. Gdje ste do sada bili??
Imam BCIN i ne namjeravam ga prodavati na ovim niskim razinama. A ako kojim slučajem padne, nadokupit ću. Definitivno.
Još prije 4-5 mjeseci kad sam kupio ovu dionicu sam shvatio koliko je dobra. Koliki potencijal.
Isto tako je bila i dobra tema na forumu. Malo forumaša, uglavnom stari, ozbiljne diskusije…sada kad je skočila >10% i uz ovakav promet, odjednom su se pojavili lokalni dušebrižnici kojima je ovaj rast neutemeljen, kako raste da se veliki istresu… pa, cjenjena gospoda. Gdje ste do sada bili??
Imam BCIN i ne namjeravam ga prodavati na ovim niskim razinama. A ako kojim slučajem padne, nadokupit ću. Definitivno.
Potpisujem!
Samo znate ima nas investitora koji prate teme i ne pišu često.Dugo nismo pisali jer stvarno na nekim temama se nema što diskutirati jer ima podosta spamera.Ima tu ljudi koji znaju i umiju i netreba ih sve podcjeniti.
Iako od utorka ponovo trgujemo u dražbovnom režimu, to kupca ne tangira ni najmanje. Navalio ko da je kruha gladan 🙂 kukuruznog.
Iako od utorka ponovo trgujemo u dražbovnom režimu, to kupca ne tangira ni najmanje. Navalio ko da je kruha gladan 🙂 kukuruznog.
Ukoliko idemo u dražbovni režim bit će ovdje svašta jer znate kako skaču dionice u dražbovnom režimu sjetite se RIZO-r-a!
Mislim kolega da niste upravu jer je današnji volumen impozantan.(mislim da se računa).
Ne idemo u poseban režim od pon..tj. utorka.
Pogledajte promet.
Ispravak gornjeg posta.
Ipak idemo u redovan režim,ali sudeći po zainteresiranosti evo nas već za tjedan dana nazad.
Dovoljno je napraviti 500 000 kn i eto nas natrag.
Nek me netko ispravi ako griješim.
Strašan promet danas.Strašni fundamenti.Strašano potencijalan sektor.
Sve u svemu nakon dugo mjerkanja odlučih i ja ući.Tako to valjda biva…tek kad se poveća likvidnost.
Na rizo u utorak očekujem vatromet.
Ugodan vikend.
dajte malo o toj firmi? tko su? što su? kako posluju? jesu li radnici zadovoljni?
BC Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb je sjemenarska tvrtka s vlastitim oplemenjivačkim programima najvažnijih ratarskih kultura. Tvrtka je potpuno okrenuta tržištu u zemlji i inozemstvu kroz proizvodnju, doradu i prodaju sjemena vlastitih sorata i hibrida. Od 1997. BC Institut d.d. Zagreb posluje kao dioničko društvo u privatnom vlasništvu koje je ujedno registrirano kao znanstveno istraživačka organizacija.
http://www.mojedionice.com/dionica/BCIN-R-A
K. tekuće likv. 4,72
Novac/share 195,23
Dug/kapital 13,00%
EPS 38,80