nadam se da ih neće ni naći! ili postajemo još jedna GMO kolonija! pogledajte filmove michaela moorea!
Zanimljive opservacije možete pročitati u komentarima teme naslovljene “growth-deep-value-investiranje”, na gornjem linku, kod najvećeg malog dioničara na hrvatskom tržištu kapitala.
Eto možda prva prava prilika onima koji žele izaći iz ove dionice ili možda ipak posljednji vlak za ulaz u ovakvu dionicu po ovako povoljnim uvjetima.
Ne želim prognozirati, ali u svakom slučaju vjerujem u jačanje likvidnosti 🙂
Ja sam postavljao naloge na kupnju između 250 i 260 kn, nikada ništa nisam uhvatio. Nisam udario po prodaji misleći uhvatiti će se nešto, kad ono … [emo_mrgud]
Sretno svima koji su kupili ili kupuju.
Ja sam postavljao naloge na kupnju između 250 i 260 kn, nikada ništa nisam uhvatio. Nisam udario po prodaji misleći uhvatiti će se nešto, kad ono … [emo_mrgud]
digli su kupnju i sada polako izlaze na 350.
Lijepo je kad svi mogu biti zadovoljni. Sad imamo likvidnost pa mogu van svi koji to žele. Željno ću čekati srijedu navečer da vidim da li se i trezor uključio ili to tek kani?! Po ovome kao ja vidim ima dosta jednoznamenkastih koji prodaju, tako da mislim da drhtavih ruku ovdje ima sve manje, ako će ih uopće uskoro i biti.
digli su kupnju i sada polako izlaze na 350.
[/quote]
Izađi i ti, što čekaš?! Ne riskiraj…