Bankarima velika pobjeda na sudu u New Yorku

Naslovnica Forum Komentari članaka Bankarima velika pobjeda na sudu u New Yorku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Investitori koji se klade na kamate protiv banaka?! Oni mogu, njima je tužba dozvoljena, pod uvjetom da tužbu dopune!? Oni koji su tužili za monopolizam banaka i oni koji su tužili banke za manipulaciju sirovinama, njima je tužba odbijena!!!
A što bi tek bilo sa tužbom za reketarenja od strane banaka!? Kako bi trebala izgledati takova tužba? Što bi bio sadržaj tužbe protiv reketarenja banaka? Tko su ti koji bi podnijeli takove tužbe protiv banaka? Koje bi banke bile i/ ili trebale biti optužene za bankarsko reketarenje?
Što je to uopće bankarsko reketarenje?
Slobodna dalmacija 12.02.2010, „Darinko Bago: Banke nam reketare poduzetnike!“, koji optužuje banke da su oslobođena sredstva obvezne rezervacije plasirale po visokim kamatama!. Zatim, Forum Poslovnog dnevnika; forumaš Osi koji optužuje HNB-ove stručnjake koji, kako kaže,“zaobilaze pitanje tečaja jer bankarski lobi smatraju svojim prirodnim utočištem.“ Pero Kovačević, HSP u Dalje com, 27.siječnja 2007: „Prigodom donošenja važećeg Ovršnog zakona, u prvom sam čitanju prošle godine upozoravao na sve njegove negativne posljedice po hrvatske građane. Rekao sam da se zakonom podilazi bankarsko-novčarskim institucijama da zakonito mogu reketariti hrvatske građane.“ Paško Kačinari, u Udarno.com, objavljeno 18.05.2012, “BAJIĆ STOPIRA ISTRAGE O NAJVEĆIM PLJAČKAMA BANKARSKE MAFIJE U HRVATSKOJ! ZABA JE UKRADENA GRAĐANIMA I SADA REKETARI GRAĐANE!” itd. itd.
Može li se javnim prozivanjima, novinskim prilozima i inim nesudskim aktivnostima optuživati banke za reketarenje???
Možda nam mogu pomoć samo „investitori na oklade“!????

New Report

Close