Bankama 2012. pojela zaradu

Naslovnica Forum Komentari članaka Bankama 2012. pojela zaradu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nije im zaradu pojela 2012. nego njihova pohlepa, jer su građanima drastično digli kamatne stope i kamatne rate prošlih godina te time povećali iznose loših plasmana, za koje moraju izvršiti rezervacije čime im se smanjuje dobit.
A ako im HNB uvede nove mjere po pitanju ispravnog iskazivanja veličine loših plasmana biti će oni i bez imalo dobiti.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Ne znam kako izreći svoju tugu i sućut prema tim bankarima.

Ovo je jos jedna tuzna hrvatska prica.Srce mi krvari kad vidim kako pada dobit banaka koje su pokretaci svega lijepoga u Hrvatskoj i raketni pogon gospodarstva.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

banke su u jeku najžešće krize podizale kamate za nekoliko postotnih bodova i samo spašavali svoje dype, te su prouzročili urušavanje cijelog sustava kvalitetnog financiranja, jer nitko neće raditi za banke, e sad je medo stigao i pred njihova vrata, a ja im se neću više nikada pojaviti na njima za kamatu iznad 2 % za proizvodnju , sretno, što bi rekli rudari dok silaze u jamu

Pa jel ima neki žiro račun gdje im se može uplatit pomoć? Neki broj za nazvat?

Banke su se zahvaljujući potpunoj nekontroli razvile u najveće pljačkaše običnog čovjeka. Banke nemaju granica, jači su od političara, djeluju udruženo, najvažnije im je uhvatiti potpis smrtnika, tada slijedi žrvanj, posljedice se zbrajaju generacijama i potomstvima. Onda na sve to kad čujem onog B_ohčeka kad počne priču o svojim EURIBORIMA i LIBORIMa ili reklame na TV o “Novim finacijskim proizvodima” oblije me hladan znoj i dobijem dijareju.

New Report

Close