Bandić za uređenje Zagreba u 3 mjeseca utrošio 1,26 milijardi kn (objavljeno 05.09.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić za uređenje Zagreba u 3 mjeseca utrošio 1,26 milijardi kn (objavljeno 05.09.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

crni je ovo populizam – još u socijalizmu se moglo zapitati jesu li sredstva trošena namjenski; bandić sad grabi iz vreće i baca novce u zrak – nigdje nema analiza cijena gradnje, revizije postupka tenderiranja i sličnog.

ako se ikad takva revizija i analiza objavi, povući ću svoju ocjenu.

Ured za javnu nabavu nije baš imao zamjerki na zagrebačku nabavu, a ovi projekti su bili na natječajima. Ne žali li se nitko zato što je sve dogovoreno ili zato što je sve u redu? Paušalene ocjene ne bi bile dobre iako ih je relativno lako dati.

zeko_ma, 05.09.2006. u 11:50
Nigdje nema analiza cijena gradnje, revizije postupka tenderiranja i sličnog.

ne trebaju ti tu analize… samo se zapitaj od kud bandiću nova stančina? nije li to po onoj staroj ruka ruku mije???

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Treba vidjeti da li ima sve potrebne dozvole, onda da li je natječaj prošao OK i tražiti građevinsku knjigu da se vide koji su radovi obavljeni i kako. Tko to sve kontrolira???

ne trebaju ti tu analize… samo se zapitaj od kud bandiću nova stančina? nije li to po onoj staroj ruka ruku mije???

zeko imao bi i ti za stančinu da imaš toliko prekovremenog i da nisi išao lijepo na godišnji (kao i svi ili barem većina nas)… da bandić hoće može vam svima koji ga pljujete na takav način odgovorit na ovakve optužbe. čovjek radi i stvari u Zagrebu stvarno idu na bolje. pa koji je gradonačelnik toliko gradio i radio na poboljšanju grada. pa i ako mazne nešto usput- neka – ZASLUŽIO JE!!!

“pa i ako mazne nešto usput- neka – ZASLUŽIO JE!!!” A ti misliš da nema drugih koji puno rade, nemaju godišnji…a znaš što se mnogima od njih događa? Ne dobiju plaću po 3 mjeseca. I ne pada im na pamet krasti!…Potpuno podržavam “osi3”, bilo bi jako zanimljivo vidjeti gdje je odletjelo po 170 milijuna na obično proširenje i denivelaciju cesta

pa i ako mazne nešto usput- neka – ZASLUŽIO JE!!!

dokle god ima tako puno parazita od ljudi koji mogu ovakvo nešto izjaviti… nema napretka u ovoj zemlji.

zeko_ma, 05.09.2006. u 17:14
zeko imao bi i ti za stančinu da imaš toliko prekovremenog i da nisi išao lijepo na godišnji (kao i svi ili barem većina nas)…

…e prijatelju imam ti ja prekovremenog svaki dan i to već proteklih 15 godina, samo mi je glavni problem što sam očito u krivom biznisu pa mi se ti prekovremeni slabo isplate [smiley3]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

isprike za gore navedeni komentar… nisam mislio ništa loše , ali mislim da nije u redu da se na sve što se radi (gradi) gleda na taj način “tko je tu i koliko ukrao”. mislim da je činjenica da se stvarno puno radi na poboljšanju uvjeta življenja u gradu zagrebu i barem zbog toga treba čestitati bandiću…ovaj gradonačelnik barem radi nešto i zato mi je drag. povlačim onu izjavu da je zaslužio krasti jer to naravno nitko nije. to je bilo onako u ljutnji [smiley11]

New Report

Close