crni je ovo populizam – još u socijalizmu se moglo zapitati jesu li sredstva trošena namjenski; bandić sad grabi iz vreće i baca novce u zrak – nigdje nema analiza cijena gradnje, revizije postupka tenderiranja i sličnog.
ako se ikad takva revizija i analiza objavi, povući ću svoju ocjenu.
Ured za javnu nabavu nije baš imao zamjerki na zagrebačku nabavu, a ovi projekti su bili na natječajima. Ne žali li se nitko zato što je sve dogovoreno ili zato što je sve u redu? Paušalene ocjene ne bi bile dobre iako ih je relativno lako dati.
ne trebaju ti tu analize… samo se zapitaj od kud bandiću nova stančina? nije li to po onoj staroj ruka ruku mije???
Treba vidjeti da li ima sve potrebne dozvole, onda da li je natječaj prošao OK i tražiti građevinsku knjigu da se vide koji su radovi obavljeni i kako. Tko to sve kontrolira???
ne trebaju ti tu analize… samo se zapitaj od kud bandiću nova stančina? nije li to po onoj staroj ruka ruku mije???
zeko imao bi i ti za stančinu da imaš toliko prekovremenog i da nisi išao lijepo na godišnji (kao i svi ili barem većina nas)… da bandić hoće može vam svima koji ga pljujete na takav način odgovorit na ovakve optužbe. čovjek radi i stvari u Zagrebu stvarno idu na bolje. pa koji je gradonačelnik toliko gradio i radio na poboljšanju grada. pa i ako mazne nešto usput- neka – ZASLUŽIO JE!!!
“pa i ako mazne nešto usput- neka – ZASLUŽIO JE!!!” A ti misliš da nema drugih koji puno rade, nemaju godišnji…a znaš što se mnogima od njih događa? Ne dobiju plaću po 3 mjeseca. I ne pada im na pamet krasti!…Potpuno podržavam “osi3”, bilo bi jako zanimljivo vidjeti gdje je odletjelo po 170 milijuna na obično proširenje i denivelaciju cesta
pa i ako mazne nešto usput- neka – ZASLUŽIO JE!!!
dokle god ima tako puno parazita od ljudi koji mogu ovakvo nešto izjaviti… nema napretka u ovoj zemlji.
…e prijatelju imam ti ja prekovremenog svaki dan i to već proteklih 15 godina, samo mi je glavni problem što sam očito u krivom biznisu pa mi se ti prekovremeni slabo isplate [smiley3]
isprike za gore navedeni komentar… nisam mislio ništa loše , ali mislim da nije u redu da se na sve što se radi (gradi) gleda na taj način “tko je tu i koliko ukrao”. mislim da je činjenica da se stvarno puno radi na poboljšanju uvjeta življenja u gradu zagrebu i barem zbog toga treba čestitati bandiću…ovaj gradonačelnik barem radi nešto i zato mi je drag. povlačim onu izjavu da je zaslužio krasti jer to naravno nitko nije. to je bilo onako u ljutnji [smiley11]