Bandić: Svi moji zastupnici donirat će po 10 tisuća kuna za ugrožene ljude

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić: Svi moji zastupnici donirat će po 10 tisuća kuna za ugrožene ljude

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

opet demagogija

A što je s ljudima u Srbiji?

Pa i njima treba pomoć. Ako već Zagreb ima toliko velike resurse onda neka se i njima pomogne.

Mene zanima nešto drugo.

Prije nekoliko dana je bila Kalinićeva vježba u slučaju katastrofe.

Koliko sam zapamtio radilo se o posebnim postrojbama za to.

Zanima me gdje je Kalinić s cijelim timom bio, da li je bio na Ovim nasipima koji su bili najkritičniji.

Kad kaže da imaju najbolju opremu za spašavanje.

Molim novinare da pitaju Bandića i Kalinića gdje je bio tim za hitne intervencije.

I kako se može dogoditi da ljudi u Slavoniji nisu imali vreće s pijeskom.

Zbog čega im Zagreb to nije poslao, ili je bila važnija biciklijada?

Također imam neprovjerene informacije da je do pucanja pojedinih nasipa došlo zbog vađenja šljunka u blizini.

Koliko u tome istine?

Unaprijed hvala na odgovoru.

mislim da je organizacija obrane Slavonije bilo katastrofalno organizirana.

[b]black magic[/b]

opet demagogija
A što je s ljudima u Srbiji? Pa i njima treba pomoć. Ako već Zagreb ima toliko velike resurse onda neka se i njima pomogne.

što je tebi?!? pa nije zagreb new york!?! valjda je normalno da glavni grad pomaže stradalim dijelovima svoje zemlje!
a onima u srbiji neka pomaže beograd i njihov gradonačelnik…

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

opet demagogija
A što je s ljudima u Srbiji? Pa i njima treba pomoć. Ako već Zagreb ima toliko velike resurse onda neka se i njima pomogne.

što je tebi?!? pa nije zagreb new york!?! valjda je normalno da glavni grad pomaže stradalim dijelovima svoje zemlje!
a onima u srbiji neka pomaže beograd i njihov gradonačelnik…
[/quote]

ajde pročitaj još jednom što je Bandić izjavio

da će svaka poplavljena općina u Bosni i Hercegovini dobiti pomoć

Meni je isto normalno da se pomaže samo Hrvatskoj jer mi nismo Washington.

Tko daje pravo Bandiću da naše novce šalje u Bosnu i Hercegovinu.

Onu jad i bijedu u Slavoniji će itekako trebati pomoći kada se voda povuče.

Slažem se da za Bosansku posavinu lijepo brine Dodik i gradonačelnik Sarajeva.

[b]black magic[/b]

Prije nekoliko dana je bila Kalinićeva vježba u slučaju katastrofe.

Koliko sam zapamtio radilo se o posebnim postrojbama za to.
Ponavljam pitanje.
Zbog čega ured za izvanredna stanje sa svom svojom opremom i ljudima nije bio na nasipima prije pucanja.

Oni bi navodno trebali štititi grad od milion stanovnika od poplave i potresa.
Gdje su bili kad je grmjelo?

Molim da se Bandić i Kalinić očituju glede toga i uopće spremnosti tog ureda da odgovori na velike katastrofe.

Do sad su se dobri pokazali samo u vježbama.
Inače imaju problem kad snijeg padne.

Zanima me gdje je Kalinić s cijelim timom bio, da li je bio na Ovim nasipima koji su bili najkritičniji.

Kad kaže da imaju najbolju opremu za spašavanje.

Molim novinare da pitaju Bandića i Kalinića gdje je bio tim za hitne intervencije.

I kako se može dogoditi da ljudi u Slavoniji nisu imali vreće s pijeskom.

Zbog čega im Zagreb to nije poslao, ili je bila važnija biciklijada?

[b]black magic[/b]

Ljudima će najviše trebati pomoć kada se vraćaju doma.

Moj prijedlog da se 20 milijuna kuna za fontane koje nikome ne trebaju daju za izgradnju i obnovu kuća u najteže pogođenim selima Slavonije.

Zagrepčani bi radije da Slavonci se što prije vrate kućama nego da gledaju one slabe mlazove na mjestu gdje je trebala ići podzemna željeznica.

Znači već danas treba preusmjeriti tih 20 miliona kuna za braću Slavonce.

Zagreb je najbogatiji grad, ima najveće prireze i poreze, pa već kada toliko uzimaju, neka se da novac za nešto oko čega ćemo se svi složiti.

Da ne zaboravim ljude koji su bili poplavljeni od voda s Gorskog Kotara, znači ljudi oko Karlovca, tri rijeke.

I njima treba pomoći.

Lp[emo_smijesak]

[b]black magic[/b]

Baš tih 20mil od fontana? Probaj se sjetiti nekih drugih milijuna kuna/eura (bilo čega), koji ili ne služe nikome ili samo uskom krugu ljudi povezanih osobnim interesom! Šta ste zapeli za te fontane; logika, kao se za te novce mogao sagraditi vrtić, škola, bla, bla, bla, je demagogija, jer zašto bismo gradili i kazališta ako ima Zagrepčana koji nemaju pitku vodu, kanalizaciju…
Smatram da se Država teba pobrinuti za nastradala područja/ljude, pozivati, a posebno prozivati građane na slolidarnost/nesolidarnost smatram neumjesnim, to bi strbao biti osobni stav i odluka.

Baš tih 20mil od fontana? Probaj se sjetiti nekih drugih milijuna kuna/eura (bilo čega), koji ili ne služe nikome ili samo uskom krugu ljudi povezanih osobnim interesom! Šta ste zapeli za te fontane; logika, kao se za te novce mogao sagraditi vrtić, škola, bla, bla, bla, je demagogija, jer zašto bismo gradili i kazališta ako ima Zagrepčana koji nemaju pitku vodu, kanalizaciju…
Smatram da se Država teba pobrinuti za nastradala područja/ljude, pozivati, a posebno prozivati građane na slolidarnost/nesolidarnost smatram neumjesnim, to bi strbao biti osobni stav i odluka.

Pa u tome i je stvar.

ima 100000000 stvari koji su Zagrebu potrebnije od g.lupih fontana i stadiona.

Apsolutno se slažem da je stvar pojedinca da li će nekom pomoći ili ne.
Zato se i zovu humanitarne i dobrotvorne akcije.
Nažalost u njima ima jaaaako puno lo.pova koji iskorištavaju donacije i zato im osobno nisam sklon.

crveni Križ je jedna od rijetkih organizacija kojoj vjerujem.

Inače, Bandić je sam ušao u svetačku fazu i opet dijeli novce Zagrepčana da ih ne pita.
U tome i je problem.
On maše našima novcima kao da je Zagreb država pa se treba brinuti o svim poplavljenim područjima u susjednim zemljama.

Neka donira svoje novce i svoje stranke a ne građana.

A ako već donira novce onda se uzme iz proračuna ovi koji su potpuno nepotrebni i sumnjive krajobrazne vrijednosti.

Na kraju krajeva ja nisam vidio da druge države i gradovi iz Europe koji puno bolje stoje od Zagreba se guraju kako pomoći Hrvatima.

Što bi bilo normalno, sada kad smo pripadnici EU.

[b]black magic[/b]

New Report

Close