Bandić: Ovo što gospoda pijanih milijardera radi u Holdingu je strašno

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić: Ovo što gospoda pijanih milijardera radi u Holdingu je strašno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ha, ha, ha… koja demagogija bazirana na jednoj istini za ovo u Holdingu…. Postavlja se poznata dvojba što je bolje za društvo: lo.pov ili gl.upan?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

ja stvarno ne znam tko ‘guta’ ove njegove priče… frajer zakuca Holding u zid i sad su ovi krivi a on nevinašce?!?
Pa koji mamlaz je išao gradit 2000 stanova u Sopnici?
Istina i ovaj Čović je totalni bezveznjak kojeg treba maknuti ali priče da je on ostavio 1mlrd kn plusa može samo malouman popušiti.

Dosta nam je ovog komedijaša i njegovog načelnika za gospodarstvo koji piše mjuzikle za našu lovu.

tužno je da ovakve groteskne pojave poput bandića i sdp-a, hdz da ni ne spominjem, mogu dobiti i tucet glasova u gradu poput zagreba, a ne da ih se još smatra i dvama favoritima za izbore.

pa dovoljno je usporediti zagreb s jednim pragom, varšavom, bratislavom ili budimpeštom, pogledati kako je bilo prije 15 godina a kako je danas.

zagreb je tamo gdje su navedeni gradovi bili prije 15 godina, a oni su duboko u europi.

sadašnji zagreb se može jedino mjeriti s afričkim gradovima. jedan jedini kandidat koji može nešto napraviti je ferdelji, ostali su dno dna.

How to Beat Milan Bandic for Dummies

Bandica se moze pobjediti na izborima. On je glatko izgubio i predsjednicke izbore. Jedini razlog sto je jos uvijek gradonacelnik lezi u cinjenici da je protiv sebe na izborima imao Kregara, najblaze receno, intelektualno inferiornog protivnika.

1) Nikada ne napadati Milana Bandica kao osobu. Suprotno rasirenom misljenju, oni ima puno kvaliteta. I jos bitnije, Milan Bandic je po mnogo cemu slican onima ciji glas trazis.

2) Uvijek pohvaliti njegove pozitivne osobine. Isticati kako je Milan vrijedan, pozrtvovan i socijalno osjetljiv. I da ces i ti biti isti takakav. Nikada ne zaboroviti da su vecina tvojih potencijalnih glasaca, barem jednom bili Bandicevi glasaci.

3) Uvijek prvi stati u obranu Milana Bandica od raznih rasista. Ograditi se od bilo koga ko koristi rijec dotepenac i ni u kojem slucaju igrati na kartu mjesta rodjenja. Bandic uvijek sebe pokusava prikazati kao zrtvu i on to jako dobro radi.

4) Napadati iskljucivo politiku Milana Bandica, nikada osobu Milana Bandica. Pogotovo isticati nesposobnost Milana Bandica da razumije ekonomiju, da privuce investitore i da otvori nova radna mjesta u Zagrebu. Gradonacelnik je osoba koja moze znacajno utjecati na otvaranje novih poslova i gradonacelnik je osoba cijom krivnjom poslovi odlaze iz Zagreba.

5) Sto vise vremena provoditi po rubnim naseljima, i sa socijalno ugrozenijim gradjanima. Sto manje u centru grada, a spicu i cvijetni trg strogo izbjegavati. Slikati se po tvornicama, radnim mjestima, na bagerima i gradjevinskim strojevima. Sto cesce stavljati na glavu kacigu i oblaciti radno odijelo i cizme.

6) Voditi svoju pozitivnu kampanju, nuditi bolja rijesenja, promovirati svoj program i biti okrenut prema buducnosti. Ne voditi negativnu kampanju protiv Bandica.

7) Distancirati se od svih gubitnika koje je Bandic vec pobjedjivao i predstaviti sebe kao nesto novo i drugacije.

8) Stalno isticati kako se Milan jako trudi, ali ne razumije ekonomiju pa je zato Zagreb u problemima. Milan radi krivo, sto Milan radi vise, to je u Zagrebu gore. Potencirati nekompetentnost.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close