SORRY !!!!nisam primjetio da je BIGBOSS već stavio link!!!
a mi ne želimo na ovom portalu ponavljanje već uvijek nešto novo!!!
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Slaze se kupnja…. Stigla dividenda [smiley]
Pozdrav !
Mogu li pitati kolika je dividenda( imam ATPL tek par mjeseci ,a obavijest nikakvu nisam dobila)?
Pozdrav !
Mogu li pitati kolika je dividenda( imam ATPL tek par mjeseci ,a obavijest nikakvu nisam dobila)?
[/quote]
ma ne govori on o dividendi ATPL nego o onoj HT-a, a ona je stigla svima..
inače dividenda ATPL trebala bi biti, sukladno Jerkovićevoj izjavi , oko 50 kn..još službeno nije potvrđeno niti je objavljen poziv na glavnu skupštinu…špekulira se o terminu isplate u 6. mjesecu
Hvala na pojašnjenju,ja mislila kako je ovo tema ATPL da se dividenda odnosi na ATPL. [embarass] [rolleyes]
Na ovom site-u budu prvo objavljeni podaci, pa se kasnije stave u ugovore……. Iako ATPL plovidba nema niti jedan capesize, ali utjecaj vozarina na capesize utječe na brodove koje ima ATPL
Boss , Ajd’ ako ti nije teško ponovi danas raportirane ugovore – nisam uspio preuzeti – a možda je problem u mom računalu……
Evo ponavljam ugovore ali i stavljam ugovore sve što sam našao u kompaniji koja stvara BDI indeks…
Znači šapće se da su neki panamaxi zaključeni na 4-6 mjeseci za više od 100,000 !!!
Jedan od njih je i Eleranta (73,222/95) koja je prije 10-ak dana zaključila TC na 2 godine po US$66,750 , a sada je otišla u podnajam na 4-6 mjeseci po 102,000 !!!!!
U prijevodu to je – vrlo konzervativno – 70 mil kn dobiti za 6 mjeseci !! Jedan brod !
Dabogda se takav brod slijedećeg mjeseca zvao Zagreb.