ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SORRY !!!!nisam primjetio da je BIGBOSS već stavio link!!!
a mi ne želimo na ovom portalu ponavljanje već uvijek nešto novo!!!
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Four Star General

A kad dans netko posta BDI+300 ode atpl…..

Slaze se kupnja…. Stigla dividenda [smiley]

Pozdrav !
Mogu li pitati kolika je dividenda( imam ATPL tek par mjeseci ,a obavijest nikakvu nisam dobila)?

Kolege misle na HT dividendu.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Pozdrav !
Mogu li pitati kolika je dividenda( imam ATPL tek par mjeseci ,a obavijest nikakvu nisam dobila)?
[/quote]

ma ne govori on o dividendi ATPL nego o onoj HT-a, a ona je stigla svima..
inače dividenda ATPL trebala bi biti, sukladno Jerkovićevoj izjavi , oko 50 kn..još službeno nije potvrđeno niti je objavljen poziv na glavnu skupštinu…špekulira se o terminu isplate u 6. mjesecu

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pozdrav !
[/quote]
amo prijatelju malo više pažnje !!!!
HT dividenda
[sealed] [sealed] [sealed]

Four Star General

Hvala na pojašnjenju,ja mislila kako je ovo tema ATPL da se dividenda odnosi na ATPL. [embarass] [rolleyes]

Na ovom site-u budu prvo objavljeni podaci, pa se kasnije stave u ugovore……. Iako ATPL plovidba nema niti jedan capesize, ali utjecaj vozarina na capesize utječe na brodove koje ima ATPL

Boss , Ajd’ ako ti nije teško ponovi danas raportirane ugovore – nisam uspio preuzeti – a možda je problem u mom računalu……

Evo ponavljam ugovore ali i stavljam ugovore sve što sam našao u kompaniji koja stvara BDI indeks…

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ttwetwet

Get Rich Or Die Tryin'

Znači šapće se da su neki panamaxi zaključeni na 4-6 mjeseci za više od 100,000 !!!

Jedan od njih je i Eleranta (73,222/95) koja je prije 10-ak dana zaključila TC na 2 godine po US$66,750 , a sada je otišla u podnajam na 4-6 mjeseci po 102,000 !!!!!
U prijevodu to je – vrlo konzervativno – 70 mil kn dobiti za 6 mjeseci !! Jedan brod !
Dabogda se takav brod slijedećeg mjeseca zvao Zagreb.

Sto mislite, isplati li se jos cekati na jednu malu tehnicku korekciju?
Imam viska casha pa sam mislio, jelte…
Ostalo mi od prodaje ATPL pred neki dan [tongue]

hate red

New Report

Close