ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode..[lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

i ja sam praktički 99% u Atlanskoj…
snimajući i gledajući stanje… ovo je best buy dionica

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Iskreno, očekujem da danas ATPL ode u blokadu.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Bio u gradu danas sada se vratio i vidim ne napredujemo koliko zasluzujemo ali pohvala svim onim malima koji nisu danas prodavali.

SAM PROTIV SVIH

Nemo:

Gospodo danas prvi puta probismo 3000.[thumbsup]

Kako to misliš prvi puta? Pa neki dan je išlo po 3080…

Rekoh danas

Moto Nautilusa: MOBILIS IN MOBILI

markko: ” gardist: ” Evo jedne nagradne igrice, u stvari jednadžbe sa dvije nepoznanice. Ako je cijena ATPL u svibnju prošle godine bila 1600 kuna, a BDI (?), pri čemu je u studenom dosegla 3800 na BDI 11000, kolika će biti cijena dionice u studenom ove godine (?) ako je sad cijena dionice app.3000. ” Da je bar tako jednostavno. ” Nesrazmjer je očit , pogotovo što je situacija s brodovima i vozarinama danas objektivno bolja nego tada !

Idemo preko 3000.

Naravno da idemo over 3000 i to još danas, pa ovo je nezabilježeno u povijesti brodarstva, ATH BDI i vozarina. Na ovoj dionici se moglo zaraditi bez problema 25% u zadnja dva tjedna, a tako će se “uzeti” i u naredna dva, stoga je ovaj entry point Bogom dana prilika za one u cashu. Kupujte ljudi, neće nikad biti jeftinije. [thumbsup]
Nego, bilo je onih što su imali nešto protiv kineza i Zagreba, ne čujem ih više dobro. Ma brod je praznik za oči.
[wink][wink]

di je geronimo da obrazuje ekipu koje se postavila iznad naloga od 200

Zbilja mi se sviđa ova dionica, a i njihovi vlasnici se ocito dosta razlikuju od ovih
dionicara raznoraznih “narodnih” dionica. To smo smo probili 3000 je zasluga onih koji jutros
nisu popustali na cijeni prodaje. Vidite kao se može izdržati.

Tricu smo dakle razdjevičili treći put (ili četvrti uključujući jesen 2007). Nadam se da smo dvicu zauvijek pozdravili[thumbsup]

Bio u gradu danas sada se vratio i vidim ne napredujemo koliko zasluzujemo ali pohvala svim onim malima koji nisu danas prodavali.

A onima što su kupovali !
[thumbsup]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Kamenac ?[undecid]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Tricu smo dakle razdjevičili treći put (ili četvrti uključujući jesen 2007). Nadam se da smo dvicu zauvijek pozdravili[thumbsup]

U to ime[thumbsup]

Moto Nautilusa: MOBILIS IN MOBILI

New Report

Close