ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A da se taj Jerković malo ugleda na Radića ovaj kad se pojavi u javnosti ode igh 10-15% gore, a mi kliznušmo dolje, sreća da je daleko iduće izvješće pa se stignemo oporavit[lol] [lol] [lol]

Okrznulo me. [thumbsup]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

jedno pitanje za špancira, geronima, ili druge koji možda znaju!

http://www.forbes.com/2008/05/14/diana-shipping-closer-markets-equity-cx_ra_0514markets47.html?partner=yahootix

“This is certainly our strongest quarter ever and we believe that results for the remainder of the year will be equally strong, based on the fact that we have already secured $241 million to $247 million in revenues for the 95% to 97% of the operating days remaining for the year 2008,” said chief executive Simeon Palios.

što procjenjujete koliko postotak ove godine ATPL već ima popunjeno? isto preko 90% ili bitno manje?

ako bi i u ATPL mogli izaći s tom informacijom, zašto to ne naprave? ili možemo i obratno pitati, zašto diana shipping daje taj info? jel ga daju i drugi s NYSE?

A da se taj Jerković malo ugleda na Radića ovaj kad se pojavi u javnosti ode igh 10-15% gore, a mi kliznušmo dolje, sreća da je daleko iduće izvješće pa se stignemo oporavit[lol] [lol] [lol]

Jure je druker prve klase. Kap. Jerković je skroman čovjek ali nebi bilo loše da tu i tamo baci koju bombicu ‘ko naš Jure.

Ajmo da naucimo raju sto je dobar marketing.

IGH dobio posao projektiranja vrijedan 100 miliona Eura.Super vijest za HR trziste IGH zavrsio u plusu 8.5%

Druga vijest je da ATPL dobiva 3 broda ove godine.Zavrsila u minusu0.84%

Idemo izracunati nabrzaka i okvirno koliki je dobila posao ATPL ako ta 3 broda stavi na trogodisnje ugovore od 70000$ dnevno.

Znaci imamo 1065 dana puta 70000 $ jednako 74550000$ pa puta 3 broda ispada cca 223 000 000$

Znaci danas je potvrdio kapetan Jere da je ATPL dobila puno veci posao od IGH a cijena dionice dolje .

Ah taj marketing.

SAM PROTIV SVIH

mavan: ” A da se taj Jerković malo ugleda na Radića ovaj kad se pojavi u javnosti ode igh 10-15% gore, a mi kliznušmo dolje, sreća da je daleko iduće izvješće pa se stignemo oporavit[lol] [lol] [lol] ” Jure je druker prve klase. Kap. Jerković je skroman čovjek ali nebi bilo loše da tu i tamo baci koju bombicu ‘ko naš Jure.

Da Jure zvani Most ima poslovni rezultat kakav ima kap. Jerković, rezultati IGH bi bili oglašeni na jumbo plaktima širom države, a u dnevnom tisku bi izlazili posebni prilozi o uspjehu IGH. U boji na 16 strana.

Ajmo da naucimo raju sto je dobar marketing.

IGH dobio posao projektiranja vrijedan 100 miliona Eura.Super vijest za HR trziste IGH zavrsio u plusu 8.5%

Druga vijest je da ATPL dobiva 3 broda ove godine.Zavrsila u minusu0.84%

Idemo izracunati nabrzaka i okvirno koliki je dobila posao ATPL ako ta 3 broda stavi na trogodisnje ugovore od 70000$ dnevno.

Znaci imamo 1065 dana puta 70000 $ jednako 74550000$ pa puta 3 broda ispada cca 223 000 000$

Znaci danas je potvrdio kapetan Jere da je ATPL dobila puno veci posao od IGH a cijena dionice dolje .

Ah taj marketing.

Jos jednom da citiram sam sebe jer je prebrzo pala poruka na drugu stranu.Toliko od mene za danas idem gledati DRYS.

SAM PROTIV SVIH

Zamislite naslov u novinama

Kapetan Jerkovic izjavio da je ugovorio posla za 223 miliona dolara u sljedece tri godine.

SAM PROTIV SVIH

AH da ne zaboravim malu sitnicu zarada od tih poslova je 60 do 70%[lol]

A cijena ATPL danas dolje.[lol]

SAM PROTIV SVIH

drys ti fakat dobro zapoteže, svaka čast

&

do koliko bi BDI index mogao povući, po TA

&

AH da ne zaboravim malu sitnicu zarada od tih poslova je 60 do 70%[lol] A cijena ATPL danas dolje.[lol]

Onih nekoliko tvojih postova sa razina od oko 2400 bi trebalo staviti na vrh svake nove stranice.[thumbsup]

New Report

Close