Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
Izgleda da je samo volumen bitan i da se netko vrlo velik ukrcava unutra, zao i kontrolira cijenu na ovako ispaćenom tržištu, a kasnije će je dignuti na nižim volumenima.!
gorgija: ” . pod geronimovim vodstvom, naravno. [cool] ” nemam ništa protiv nikog……..ali nisam ovca da me vodaju [sealed] geronima sam pitao mišljenje samo za TA a ovu dionicu imam prije nego što sam ga upoznao…inače je OK tip, voli piti, jesti i ljubiti baš kao i ja[cool]
nisam to mislio negativno. nitko tako jasno i u glavu ne šiba istinu o ATPL kao geronimo, tako da se nitko neće jednog dana moći žaliti što je prodao na 3000 jer nije znao da će to još rasti [wink]
Inače nisam prodao ni jednu dionicu.Dionica je podcijenjena a dali će rasti to vam ne mogu garantirati.Podcijenjena je za duplo u odnosu na svjetske brodare.
Kad već trkeljate o Drysu, nije zgorega primijetit i ovo:
P/E (ttm): 7.52
EPS (ttm): 13.30
Po čemu je to onda Atpl potcijenjen za duplo, pitam se pitam…[proud]
Kolega pogledajte medijan za 12 brodara imate na ovim stranicama i PS i PE i PBV već sam to napravio.
Molim vas sve iskusne forumaše nemojte samo o fundamentima jer ćete ispasti glupi na ovoj dionici, ako hoćete da drukate na dolje .Ako hoćete da drukate drukajte o maloj likvidnosti i velikom free flotu ATPL ,e to može spustiti cijenu a fundamenti nikako.
GERONIMO: ” Inače nisam prodao ni jednu dionicu.Dionica je podcijenjena a dali će rasti to vam ne mogu garantirati.Podcijenjena je za duplo u odnosu na svjetske brodare. ” Kad već trkeljate o Drysu, nije zgorega primijetit i ovo: P/E (ttm): 7.52 EPS (ttm): 13.30 Po čemu je to onda Atpl potcijenjen za duplo, pitam se pitam…[proud]
evo počeo najavljeni druk [lol]
bolje gledaj dianu i eagle. P/E 17 i 26. oni su po poslovanju koliko sam čuo sličniji ATPL. i usporedi novoobjavljene Q1 rezultate i najave za ovu godinu diane, jako podsjećaju na ATPL.
sutra u 12:05 na radio dubrovniku je emisija moreplovi,mozda bude kap.jerkovic gost.ako neko bude sluso neka stavi na forum ono najvaznije[smiley]
evo počeo najavljeni druk [lol] bolje gledaj dianu i eagle. P/E 17 i 26. oni su po poslovanju koliko sam čuo sličniji ATPL. i usporedi novoobjavljene Q1 rezultate i najave za ovu godinu diane, jako podsjećaju na ATPL.
Meni je Drys baš draži.
Jer se po njemu ravna i puk naš domaći brodski ulagački…[wink]