Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Evo kolega ja lupio jos 65 komada zadnjih na 2800 Radi atmosfere
ja sam 20-ak jucer po 2750,
[kiss]
Ne znam dali ste primijetili ali povećali su target price sa 96 na 98$ za drys na yahoo finance.
target price pri kraju, mali ivestitori kupuju i troše zadnj keš, još to i javno nagovještavaju, a veliki se iskrcavaju[rolleyes]
to me podsjeca na situaciju atpl pri 3700[shocked][proud]
Savage: ” Ne znam dali ste primijetili ali povećali su target price sa 96 na 98$ za drys na yahoo finance. ” target price pri kraju, mali ivestitori kupuju i troše zadnj keš, još to i javno nagovještavaju, a veliki se iskrcavaju[rolleyes] to me podsjeca na situaciju atpl pri 3700[shocked][proud]
k’o da si si baronom sjedio zajedno u klupi, a avax prepisivao, pa svi zajedno; sjedi 1[kiss]
Koliko svježih “trejdera” koji su prodali na 2700-2800, sigurni da ce dolje, pa sad drukaju bez argumenata
[yawn][lol]
koliko ce kasniti novogradnje, prodaju se brodovi a novi ne stizu, a onda se najavljuje spektakularna dobit[proud] koliko se moglo zaraditi po spot najmu tih “starih brodova” …kupovati nove brodove pred kraj ciklusa brodara hard tereta[shocked]
target price pri kraju, mali ivestitori kupuju i troše zadnj keš, još to i javno nagovještavaju, a veliki se iskrcavaju[rolleyes] to me podsjeca na situaciju atpl pri 3700[shocked][proud]
Gdje vidiš da se iskrcavaju, konkretno?[thumbsup]
Koliko svježih “trejdera” koji su prodali na 2700-2800, sigurni da ce dolje, pa sad drukaju bez argumenata
[yawn][lol]
ja sam 2x pokušo zatrejdat atpl, al kad skužiš da uvijek ispadneš glup, jednostavno ti je jasno da to nema kud padat! [angry] [smiley]
ja sam 2x pokušo zatrejdat atpl, al kad skužiš da uvijek ispadneš glup, jednostavno ti je jasno da to nema kud padat! [angry] [smiley]
Slažem se, ATPL se kupuje i čeka i tek kad pređe vrijednost prodaje i opet čeka ili ide dalje.[thumbsup]
Na forumu ima previše mišljenja a premalo argumenata!
I zato ne treba se osvrtati na postove bez argumenata!
Ako će ATPL ostvariti dobit oko 1 milijarde Kn to znači da će dobit po dionici biti 716 Kn minimalno po dionici i to je foward PE 3,98, dok od DRYS-a foward PE je 6,47 dakle 1,62 puta više ili 62 posto viša je trenutno cijena nego od ATPL……… Pozdrav
Izvor foward PE cijene od drysa možete naći na adresi
vipy: ” ” Na forumu ima previše mišljenja a premalo argumenata! I zato ne treba se osvrtati na postove bez argumenata! Ako će ATPL ostvariti dobit oko 1 milijarde Kn to znači da će dobit po dionici biti 716 Kn minimalno po dionici i to je foward PE 3,98, dok od DRYS-a foward PE je 6,47 dakle 1,62 puta više ili 62 posto viša je trenutno cijena nego od ATPL……… Pozdrav Izvor foward PE cijene od drysa možete naći na adresi http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS
BB,
da ulozis malo vise u analizu,
ne da mi se objasnjavati ovakve stvari,
[pray]
Big Boss drukeri gore s lošim postovima nisu ništa bolji [lol]
Jao trebalo bi napisati cijelu stranicu objašnjavati koliko je loš gornji post
Ja sam napravio analizu kompletnu za ATPL još prošle godine i stavio sam ju, pa nemam potrebe da ju stalno ponvaljam, ako netko želi da ju pronađe neka pregleda cijelu temu, napravio sam projekcije prihoda i dobiti i ove godine se dešava ono što sam i pisao, a sada pišem samo kratko
pozdrav