ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Geronimo da nisi ti neki fond menadžer, jer zanimljivo da svaki put kad ti kupiš dionice ode dionica gore par %[thumbsup][thumbsup]

Imam dobar osjecaj za trenutak a tek da vidis kako dajem loptu u prostor ko balkanska cenka.

SAM PROTIV SVIH

da ne bi bilo da je samo geronimo kupovo danas! [cool]

yep…
margin doso i oso!!!
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

mavan:

Otpor na koti 28xx prejak, naši junački ginu ali neprijatelj brojniji i ne ustupa ni milimetra[angry] Logistička potpora u vidu izvješća za 1.Q ostavila naše danas na milost i nemilost neprijatelju, čista topovska hrana[bye]

Evo ide protunapad kupnje ali mi se cini da je ovo samo zbog psiho ucinka na zatvaranju. Situacija mi ne izgleda UP [undecid][undecid][undecid]
Da je ovo dobra cijena, bilo bi prometa za popizdit ali nema ga. [bye]

Kako nema prometa na ATPL ili mi gledamo razlicite burze.

SAM PROTIV SVIH

evo jedan dobar članak
Shippers: Don’t Miss the Boat
http://www.greenfaucet.com/fundamentals/shippers-dont-miss-the-boat

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS

Drys up up[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

forza, gospari![thumbsup]

hate red

5 milja prometa u manje od sata, netko lista izvješće i smije se kako jeftino kupuje (bar se nadam)[undecid]

Ne znam dali ste primijetili ali povećali su target price sa 96 na 98$ za drys na yahoo finance.

Pa ljudi moji koliko Vam to puta trebaju napraviti da naucite lekciju??? Koliko god to otsilo gore odbit ce se za 4-5 dana nazad na ovu razinu

Izvješće dolazi najvjerojatnije sutra u jutro, to je valjda jasno. Sad kupuju privilegirani.
BDI up, ameri up, brodari na wall streetu up.
Sutra izvječće i lansiranje.
15 dana za redom po više od 9 milja prometna, pa nismo valjda svi skupa budale koji smo kupovali.[pray]

I'LL BE BACK

…., pa nismo valjda svi skupa budale koji smo kupovali.[pray]

Naročito oni koji su ulupali šest milja do 2850 “na feeling” u posljednjem satu.

Ima jedna bitna stvar. U zadnjih 16 dana promet je skoro 150 milja uz kontinirani up trend(uz blage korekcije, nedovoljne za tradere), što nalaže da je u svakoj trgovini bila stvarna (nova) promjena vlasnika, jer ne vidim puno šanse da je jedan te isti trgovac po nekoliko puta kupovao i prodavao dionicu u ovih 16 dana. Ako je to radio, onda je izgubio, tj ne dajem veliku mogućnost vrtnje istih dionica u krug. Stoji da je neka dionica mogla preći iz ruke u ruku u ovih 16 dana više puta, ali uvijek u nove ruke.To mi daje još više značenje na činjenici da je u ovih 16 dana za redom ovoliki promet.

I'LL BE BACK

New Report

Close