ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jos cu 35 da zaokruzim

ti si bio onaj na prodaji
[lol] [lol] [lol]

GERONIMO:

jos cu 35 da zaokruzim

ti si bio onaj na prodaji
[lol] [lol] [lol]

Cemu to

SAM PROTIV SVIH

Otpor na koti 28xx prejak, naši junački ginu ali neprijatelj brojniji i ne ustupa ni milimetra[angry]
Logistička potpora u vidu izvješća za 1.Q ostavila naše danas na milost i nemilost neprijatelju, čista topovska hrana[bye]

Ma nema novih dionica od ATPL

nema tiskara dionica i to će proći….[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ode….

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ja bih citirao uvaženog analitičara gosp. Omar Notka, barem što se tiče brodarskog sektora, koji je dao intervju sredinom ožujka, objavljeno na financ@yahoo:

BDI WILL REACH NEW HIGHLIGHTS EVER THIS YEAR.
[thumbsup]

Otpor na koti 28xx prejak, naši junački ginu ali neprijatelj brojniji i ne ustupa ni milimetra[angry] Logistička potpora u vidu izvješća za 1.Q ostavila naše danas na milost i nemilost neprijatelju, čista topovska hrana[bye]

Mavane, ti se još igraš rata.[lol]
Izgleda da se izvješće upravo kači na ZSE[kiss][kiss][kiss]

Geronimo da nisi ti neki fond menadžer, jer zanimljivo da svaki put kad ti kupiš dionice ode dionica gore par %[thumbsup][thumbsup]

cca 3 mil. kn prometa u zadnjih pola sata, u velikoj većini skriveni nalozi, pa nek me netko uvjeri da da bar jedan od kupaca nema već sad izvješće za 1.Q u ruci[proud]
Ali ne bunim se bar se pokrenulo[proud]

Brzo bi mogao FI za 1Q…..
Čistači štopera na djelu!

opala!

da ne bi bilo da je samo geronimo kupovo danas! [cool]

Otpor na koti 28xx prejak, naši junački ginu ali neprijatelj brojniji i ne ustupa ni milimetra[angry] Logistička potpora u vidu izvješća za 1.Q ostavila naše danas na milost i nemilost neprijatelju, čista topovska hrana[bye]

Evo ide protunapad kupnje ali mi se cini da je ovo samo zbog psiho ucinka na zatvaranju. Situacija mi ne izgleda UP [undecid][undecid][undecid]
Da je ovo dobra cijena, bilo bi prometa za popizdit ali nema ga. [bye]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

New Report

Close