Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
Mi čekamo da netko počne kupovat ali čini mi se da novaca nema dovoljno jer u suprotnom je mozak “adio”. Ajmo mi lijepo napisati pismo ili e-mail , zvati Dryships-a tj. njegovog gazdu g.Economu-a, da počne kupovat ATPL. Objašnjavat mu neće trebati puno jer zna koliko tu novaca ima, jedino je pitanje želi li se s tim zaje……. Pošto trenutno plivaju u novcu, vjerojatno bi htjeli nešto jeftino i vrijedno kupiti, a od ATPL vjerujem nema boljeg i jeftinijeg u sektoru[proud]
Cit. BB:….”kratkoročne manipulacije cijenom dionice moguće je iskoristiti ako padne da se kupi više, ili ako skoči previše od tržišne vrijednosti da se proda….” Prvi dio rečenice: čitaš mi misli. Drugi dio ne razumijem.Znam da ću je jednog dana morati prodati (ali samo po tržišnoj cijeni) i već sad mi je žao zbog toga….
Vidi imaš sve podatke i da netko digne cijenu na 16 000 Kn ja bi sve prodao i onda čekao, jer na temelju svih podataka ne vrijedi toliko, a sada ako je spuste na 2000 Kn treba koristiti da se kupuje……… Pozdrav[thumbsup]
a sada ako je spuste na 2000 Kn treba koristiti da se kupuje……… Pozdrav[thumbsup]
nema šanse da je spuste na 2000, to nećete više nikad doživit!
BigBoss:
”
a sada ako je spuste na 2000 Kn treba koristiti da se kupuje……… Pozdrav[thumbsup]
”
nema šanse da je spuste na 2000, to nećete više nikad doživit!
to se govorilo i kad je bila na razinama +3000 …..
To je bio primjer u vezi manipulacije na tržištu i posjedovanja potpunih informacija………
Pozdrav
Ljudi ajmo u akciju. Neka Economou uleti ovdje i letimo mi preko 5000.
DryShips Inc.
80 Kifissias Avenue
Marousi
Athens – 15125
Greece
Mr. George Economou
Chief Executive Officer
Telephone: + 30-210-8090570
Email: finance@dryships.com
Investor Relations / Media:
Mr. Nicolas Bornozis
Capital Link, Inc. (New York)
Tel. +1-212-661-7566
Email: nbornozis@capitallink.com
Nekidan sam postao MCap Excela koji je 2.3 puta veci od ATPLa ali mi je promaklo da su se spojili sa drugom kompanijom u medjuvremenu. Na googlu nije bilo navedeno u sazetku firme… Mea culpa.
Zaitrigirala me je valuacija dry segmenta na NYSE pa sam podijelio trenutna cijena / 52week high cijena za:
Diana, Eagle ships,Dry ships, Excel, Genco, Navios i TBS Int…. Znamo da su svi imali peak kad i ATPL.
Dobije se prosjek omjera 0.673.
Ako uzmemo reper danasnje cijene – ATPL je trebala imati 52weekhigh od 4160.
A ako uzmemo ATPL 52high za reper (3900) – ispada da bi trenutna cijena mogle biti oko 2624.
Mozda onaj kolega i nije bio …. kad je govorio o precijenjenosti?
Nekidan sam postao MCap Excela koji je 2.3 puta veci od ATPLa ali mi je promaklo da su se spojili sa drugom kompanijom u medjuvremenu. Na googlu nije bilo navedeno u sazetku firme… Mea culpa.
Zaitrigirala me je valuacija dry segmenta na NYSE pa sam podijelio trenutna cijena / 52week high cijena za:
Diana, Eagle ships,Dry ships, Excel, Genco, Navios i TBS Int…. Znamo da su svi imali peak kad i ATPL.
Dobije se prosjek omjera 0.673.
Ako uzmemo reper danasnje cijene – ATPL je trebala imati 52weekhigh od 4160.
A ako uzmemo ATPL 52high za reper (3900) – ispada da bi trenutna cijena mogle biti oko 2624.
Mozda onaj kolega i nije bio …. kad je govorio o precijenjenosti?
Eagle i Genco su jucer bile na novim ATH dok je DRYS nstampao u medjuvremenu oko 6000000miliona dionica tako da vam ova konstatacija ne stoji.
[color=blue]Baltic Exchange Dry Index TM 10221 (UP 117)
Baltic Exchange Capesize Index TM 15629 (UP 76)
Baltic Exchange Panamax Index TM 9806 (UP 111)
Baltic Exchange Supramax Index TM 5772 (UP 109)
Baltic Exchange Handysize Index TM 3073 (UP 97)
Daily Summary of the Baltic Exchange Time Charter Routes
Rate($/Day) Change
BCI
Average of the T/C routes $188195 (UP 458)
BPI
Average of the T/C routes $78740 (UP 879)
BSI
Average of the T/C routes $60352 (UP 1135)
BHSI
Average of the T/C routes $44596 (UP 1425) [/color]