Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
ATPL treba hitno izlistanje na stranoj burzi.Fondovi koji su u problemu bi mogli po puno višim cijenama doći do likvidnosti.Ovako moraju stavljati ove slonovske nevidljive skrivače.
ATPL treba hitno izlistanje na stranoj burzi.Fondovi koji su u problemu bi mogli po puno višim cijenama doći do likvidnosti.Ovako moraju stavljati ove slonovske nevidljive skrivače.
I ja sam to predlagao. Moglo bi i preko hrvatskog shipping indexa CROSHIP (valjda nece biti CROSHIT [lol] ).
Al bojim se da gospari to nece dopustiti. Barem za sada.
Pitanje je dana (OK godina) kad će se ZSE spojiti s nekom od burzi iz “naše regije”, ovakva je neodrživa. Probali su oni svašta ali se ovo pokazalo kao najbolja taktika.
Bojim se da ti trenutno ne treba puno saram/baram/grafiram jer se zna ako BDI ode prema 10000 da ce i ATPL gore + ako izvjesce bude kao sto ocekujemo jos ce vise gore.
Ljepa TA analiza Vlad najviše veseli što EMA20 siječe EMA50
da
geronimo,
malo ot, ali…
može intra grobija za posljednjih 5-6 dana (10 min) + (ono što možeš) zadnji mjesec?
malo ta brčkarija.
Thanks vlad za brckanje. I po meni je puno veca vjerojatnost da cemo dolje nego li gore “iz cuga”.
Iako imam ATPL, navijam da se kupnja malo povuce jer bi rast bio puno zdraviji… a i u skladu sa TA vradzbinama [wink]
Bas me zanima na kojoj cijeni bi se zaustavila prodaja …
Bome, ginu nasi, ali ginu i partizani 🙂
Fumicu, ovo je samo sala [thumbsup]
Fumiću ovo nije šala